Sport

Gigi Becali continuă conflictul cu Florin Talpan şi Steaua: “Dacă nu vrea să respecte regulamentele FRF, atunci CSA de ce mai joacă fotbal?”

Gigi Becali i-a dat replica lui Florin Talpan şi susţine că CSA Steaua va sta mult şi bine în Liga 2 dacă cei care conduc echipa se iau după juristul Clubului Sportiv.
01.04.2023 | 20:28
Gigi Becali continua conflictul cu Florin Talpan si Steaua Daca nu vrea sa respecte regulamentele FRF atunci CSA de ce mai joaca fotbal
Gigi Becali, la o conferinţă de presă la Palat. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Conflictul dintre CSA Steaua şi FCSB s-a încins în această săptămână după decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care a hotărât ca procesul privind palmaresul să fie rejudecat la Curtea de Apel.

Gigi Becali continuă conflictul cu Florin Talpan şi Steaua: „Bă, tată eu nu știu cum puteți să stați să îl ascultați pe acest om”

Gigi Becali i-a dat replica în Prosport lui Florin Talpan care a spus că oricine vrea să se implice la CSA Steaua o va face ca sponsor, fără să aibă niciun cuvânt de spus în viaţa echipei controlate de Clubul Sportiv al Armatei:

ADVERTISEMENT

„Bă, tată eu nu știu cum puteți să stați să îl ascultați pe acest om, iar eu chiar mă întreb dacă comandații lui Talpan știu ce tot vrea el să vorbească? Păi, FRF face regulamentele astea de capul ei? Federația Română de Fotbal nu e afiliată la UEFA?

Dacă nu se poate ca un club de drept public să activeze în prima ligă…ce vrea Talpan să facă Burleanu? Și care e idiotul ăla care să vină și să bage banii la ei în club, cică sponsor, dar să conducă alții pe banii lui?

ADVERTISEMENT

“Dacă Talpan nu vrea să respecte regulamentele FRF, atunci CSA de ce mai joacă fotbal?”

Dacă Talpan nu vrea să respecte regulamentele FRF, atunci CSA de ce mai joacă fotbal? Dacă acei comandați se vor lua după Talpan, că îi face el lui Burleanu și îi drege, atunci vor sta în Liga 2 mult și bine.

Adică eu, Mititelu, Iftime, Varga, Șucu…suntem fraieri, iar nenea Talpan e șmecher și vrea să joace în prima ligă cu bani publici și cu doi, trei amărți de sponsori, nu?

ADVERTISEMENT

Dar nu mai bine se face el patron sau sponsor ce zice el și ține el echipa din banii lui? Tot vorbește el de brand, na, să aibă el grijă de brand!”, a spus Gigi Becali pentru Prosport.

Florin Talpan, criză de nervi la FANATIK SUPERLIGA: “Nu au câştigat absolut nimic şi nu vor câştiga nimic!”

Florin Talpan a făcut o adevărată criză de nervi la FANATIK SUPERLIGA, după decizia magistraţilor de a trimite procesul spre rejudecare spunând că cei de la FCSB nu au câştigat nimic şi că în final, tot CSA Steaua va avea câştig de cauză:

ADVERTISEMENT

“Ei nu au câştigat absolut nimic. Prin această decizie doar le-a mai dat un răgaz şi se mai amână procesul privind recuperarea prejudiciului pentru folosirea frauduloasă a mărcii. Şi o vom recupera. Nu trebuie să se bucure.

Nu au câştigat absolut nimic şi nu vor câştiga nimic. Haideţi să aşteptăm motivarea, că eu sunt convins că bucuria lor va fi fără niciun efect. V-am spus că vom câştiga şi nu au nicio şansă. Judecătorii de la Înalta Curte şi de la Curtea de Apel nu au cum să treacă cu vederea”, a “tunat” Talpan.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,98 este cota pentru „prima repriză: egal” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia...
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban” » Dezvăluiri din culise: „Omul ăsta mi-a salvat viața”
FOTO ”Bijuteria” de 7.000.000 de euro din România, aproape de inaugurare: ”Lucrările vor...
FOTO ”Bijuteria” de 7.000.000 de euro din România, aproape de inaugurare: ”Lucrările vor fi gata”
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi...
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi 350 kg de argint. Românii le păstrează sau le aruncă la gunoi
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă,...
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă, deși i-a plăcut rezultatul. „I-am dat banii și ea a început să-i numere“ VIDEO
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția...
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția despre sfârșitul lumii
Cod galben pentru București și alte 25 de județe. Probleme mari pentru șoferi
Cod galben pentru București și alte 25 de județe. Probleme mari pentru șoferi
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc,...
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc, Falcă și Blaga comasați cu PSD
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei