Sport

Gigi Becali continuă conflictul cu Florin Talpan şi Steaua: “Dacă nu vrea să respecte regulamentele FRF, atunci CSA de ce mai joacă fotbal?”

Gigi Becali i-a dat replica lui Florin Talpan şi susţine că CSA Steaua va sta mult şi bine în Liga 2 dacă cei care conduc echipa se iau după juristul Clubului Sportiv.
01.04.2023 | 20:28
Gigi Becali continua conflictul cu Florin Talpan si Steaua Daca nu vrea sa respecte regulamentele FRF atunci CSA de ce mai joaca fotbal
Gigi Becali, la o conferinţă de presă la Palat. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Conflictul dintre CSA Steaua şi FCSB s-a încins în această săptămână după decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care a hotărât ca procesul privind palmaresul să fie rejudecat la Curtea de Apel.

Gigi Becali continuă conflictul cu Florin Talpan şi Steaua: „Bă, tată eu nu știu cum puteți să stați să îl ascultați pe acest om”

Gigi Becali i-a dat replica în Prosport lui Florin Talpan care a spus că oricine vrea să se implice la CSA Steaua o va face ca sponsor, fără să aibă niciun cuvânt de spus în viaţa echipei controlate de Clubul Sportiv al Armatei:

ADVERTISEMENT

„Bă, tată eu nu știu cum puteți să stați să îl ascultați pe acest om, iar eu chiar mă întreb dacă comandații lui Talpan știu ce tot vrea el să vorbească? Păi, FRF face regulamentele astea de capul ei? Federația Română de Fotbal nu e afiliată la UEFA?

Dacă nu se poate ca un club de drept public să activeze în prima ligă…ce vrea Talpan să facă Burleanu? Și care e idiotul ăla care să vină și să bage banii la ei în club, cică sponsor, dar să conducă alții pe banii lui?

ADVERTISEMENT

“Dacă Talpan nu vrea să respecte regulamentele FRF, atunci CSA de ce mai joacă fotbal?”

Dacă Talpan nu vrea să respecte regulamentele FRF, atunci CSA de ce mai joacă fotbal? Dacă acei comandați se vor lua după Talpan, că îi face el lui Burleanu și îi drege, atunci vor sta în Liga 2 mult și bine.

Adică eu, Mititelu, Iftime, Varga, Șucu…suntem fraieri, iar nenea Talpan e șmecher și vrea să joace în prima ligă cu bani publici și cu doi, trei amărți de sponsori, nu?

ADVERTISEMENT

Dar nu mai bine se face el patron sau sponsor ce zice el și ține el echipa din banii lui? Tot vorbește el de brand, na, să aibă el grijă de brand!”, a spus Gigi Becali pentru Prosport.

Florin Talpan, criză de nervi la FANATIK SUPERLIGA: “Nu au câştigat absolut nimic şi nu vor câştiga nimic!”

Florin Talpan a făcut o adevărată criză de nervi la FANATIK SUPERLIGA, după decizia magistraţilor de a trimite procesul spre rejudecare spunând că cei de la FCSB nu au câştigat nimic şi că în final, tot CSA Steaua va avea câştig de cauză:

ADVERTISEMENT

“Ei nu au câştigat absolut nimic. Prin această decizie doar le-a mai dat un răgaz şi se mai amână procesul privind recuperarea prejudiciului pentru folosirea frauduloasă a mărcii. Şi o vom recupera. Nu trebuie să se bucure.

Nu au câştigat absolut nimic şi nu vor câştiga nimic. Haideţi să aşteptăm motivarea, că eu sunt convins că bucuria lor va fi fără niciun efect. V-am spus că vom câştiga şi nu au nicio şansă. Judecătorii de la Înalta Curte şi de la Curtea de Apel nu au cum să treacă cu vederea”, a “tunat” Talpan.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,98 este cota pentru „prima repriză: egal” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT