ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Gigi Becali continuă donațiile în lupta cu coronavirus. Patronul FCSB ajută spitalele din țară cu 50.000 de euro

Autor: Adrian Baciu | 19.03.2020 | 11:15
Gigi Becali continuă donațiile în lupta cu coronavirus. Patronul FCSB ajută spitalele din țară cu 50.000 de euro
Gigi Becali continuă donațiile în lupta cu coronavirus. Patronul FCSB ajută spitalele din țară cu 50.000 de euro. Surs foto: sportpictures.euGigi Becali continuă donațiile în lupta cu coronavirus. Patronul FCSB ajută spitalele din țară cu 50.000 de euro

Cunoscut ca o persoană extrem de implicată în cauzele umanitare, Gigi Becali continuă să doneze în lupta cu coronavirus. Omul de afaceri ajută autoritățile medicale din România cu încă o sumă importantă. După cele 100.000 de euro pentru Institutul de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, șeful FCSB mai scoate 50.000 de euro pentru alte spitale.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali donează în continuare în lupta cu coronavirus. Patronul FCSB ajută spitalele din țară cu 50.000 de euro

După ajutorarea celor de la Matei Balș din Capitală, Gigi Becali a promis că, dacă i se va cere, va contribui cu ajutoare și pentru alte unități medicale.

Și așa s-a întâmplat. Într-o intervenție pentru Prosport, Gigi Becali a dezvăluit că în cursul zilei de miercuri a primit telefoane și de la reprezentanți ai altor spitale din România.

ADVERTISEMENT

Astfel, omul de afaceri a recunoscut că a oferit alte 50.000 de euro pentru a ajuta spitale și medici români.

”Nu am nevoie să îmi fac publicitate, dar dacă voi mă tot sunați să mă întrebați eu nu pot să vă mint. Însă mă doare sufletul când mă uit la televizor și aud pe unul și pe altul cum se vaită.

ADVERTISEMENT

Știți că am ajutat la Matei Balș, dar am decis să aloc alți 50.000 de euro și pentru alte ajutoare. Am fost căutat și de alte spitale din România.

Ultimul telefon l-am primit de la un spital din Rădăuți. Am plătit un scanner de vreo 12.000 de euro și am mai dat comandă și de 4.000 de combinezoane în Turcia pentru medicii români.

ADVERTISEMENT

Dar aici poate că am și eu nevoie de ajutorul autorităților din România pentru că la vamă marfa respectivă trebuie să treacă fără probleme. Să nu se spună că este luată pentru speculă”, a declarat Becali.

Gigi Becali: ”Să îmi facă listă cu ce au nevoie”

Patronul celor de la FCSB spune că nu se va opri aici cu donațiile și așteaptă, din partea spitalelor, lista cu cele necesare.

ADVERTISEMENT

”Pe lângă cei 50.000 de euro pe care îi pun la bătaie i-am pus pe cei de la spitale să îmi mai facă o listă cu tot ce le trebuie. Știu că doctorii se află în prima linie, dar trebuie să fie și ei ajutați de cei care au bani din România”, a mai spus Gigi Becali în Prosport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!