Fotbal intern

Gigi Becali continuă războiul cu CSA Steaua: „Ce, Talpane, ai început să mă visezi urât?”

27.05.2020 | 17:33
Gigi Becali continua razboiul cu CSA Steaua Ce Talpane ai inceput sa ma visezi urat
ADVERTISEMENT

Gigi Becali continuă războiul cu CSA Steaua și cu Florin Talpan, mai ales după ce echipa armatei nu vrea ca FCSB să joace pe noua arenă din „Ghencea”, deși stadionul a fost făcut din bani publici.

Gigi Becali continuă războiul cu CSA Steaua și cu Florin Talpan

Gigi Becali a lansat un nou atac asupra lui Florin Talpan, juristul CSA Steaua, despre care spune că „a început să-l viseze urât”. Patronul vicecampioanei României a explicat planul prin care CSA Steaua nu va promova în Liga 4.

ADVERTISEMENT

„Da, tată, dacă patronul de la Metaloglobus le face contracte jucătorilor, după ce le expiră, au tot dreptul să joace și în Liga 4. Ce, Talpane, ai început să mă visezi urât? Tu vrei să promovezi la masa verde, nu vrei să bați pe teren?

Am văzut și eu că Talpan amenință cu dosare, cu tot felul de chestii. Vrea direct în Liga 1 el. Dacă ești bun promovează, tată, pe teren. Talpane, nu mai amenința cu dosare penale să promovezi! Promovează pe teren!”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Jucătorii pe care Metaloglobus i-ar putea folosi împotriva CSA Steaua:

  • Ovidiu Herea
  • Claudiu Herea
  • George Gavrilaș
  • Alexandru Coman
  • Andrei Lungu
  • Alexandru Ciocâlteu
  • Florin Plămadă

Continuă și  războiul între AMFB și Florin Talpan, iar Steaua e amenințată cu excluderea

Florin Talpan i-a supărat pe cei de la AMFB după ce a declarat că CSA Steaua ar trebui promovată direct în Liga 3, ceea ce l-a enervat la culme pe Marian Lumânare.

ADVERTISEMENT

AMFB a trimis o înștiințare la sediul CSA Steaua, în care amenință echipa Armatei excluderea din competiție, dacă vreun oficial „afectează, în orice fel, imaginea unei competiții prin săvârșirea unei fapte de natură să ducă la discreditarea acesteia”.

„Nu mă mai surprinde nimic la Florin Talpan pentru că după răspunsul primit de la domnul comandant Hâncu ne-am dat seama că el vorbește în numele său personal. 

ADVERTISEMENT

Dar îl asigur eu că o să plătească pentru aceste afirmații, dacă nu are probe. Îl invit să discute cu domnii de la Digi și să îi întrebe pe dânșii dacă ne-au plătit vreun ban pentru meciurile transmise? Totul s-a făcut gratis, iar noi doream doar imagine pentru Liga 4.

„Nu știu ce urmărește Florin Talpan cu aceste acțiuni si vorbe aruncate aiurea, dar așa ceva nu se mai poate.

Nu am ajuns să stăm și să îl promovăm pe Talpan la ’masa verde’ sau direct la baraj că mă amenință el pe mine cu dosare penale”.

„Îi invităm pe conducătorii Stelei să le arătăm toate chitanțele, iar cu domnul Talpan nu am ce să mai discut. Îl vom reclama pe acest domn pe la toate comisiile abilitate”, a mai spus Marian Lumânare pentru  prosport.ro.

ADVERTISEMENT