Fotbal intern

Gigi Becali, contrat de Helmuth Duckadam: „Nu trebuie umblat la salarii!”

25.03.2020 | 10:21
Gigi Becali contrat de Helmuth Duckadam Nu trebuie umblat la salarii
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost contrat de Helmuth Duckadam în privința scăderii salariilor de la FCSB, din cauza amânării campionatului.

Gigi Becali, contrat de Helmuth Duckadam

Helmuth Duckadam nu consideră că salariile jucătorilor de la FCSB trebuie tăiate cum a anunțat Gigi Becali, finanțatorul echipei : Haideți să așteptăm. Nu trebuie umblat la salarii! Trebuie să stăm două luni de zile să vedem ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Încă n-ar trebui umblat la salariile jucătorilor. Abia după două luni, jucătorii și conducătorii ar trebui să se așeze la masă și să renegocieze salariile”.

„Privind realist, eu nu cred că statul se va putea implica, atât la fotbal, cât și la handbal. Salariile fiind foarte mari”, a mai spus Helmuth Duckadam.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea să micșoreze salariile jucătorilor de la FCSB

Gigi Becali este hotărât să le micșoreze salariile jucătorilor de la FCSB, după ce epidemia de coronavirus a amânat campionatul: „La ora asta fotbalul, la revedere cu el!

Federația ar trebui să hotărască ca 50% din salariile jucătorilor să fie tăiate și să poți să desfaci unilateral contractele la trei jucători, dar să deschidă perioada de transferuri, ca să poată pleca jucătorii în altă parte”.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu Mihai Stoichiță să îi transmită lui Răzvan Burleanu propunerile.

Vrem un fotbal mort sau unul mai sărac? Dacă nu se iau aceste măsuri, eu nu mai dau bani! Închid dacă nu se iau măsurile astea. Lui Man, Coman, Moruțan, Vînă, le-am dat oricum banii înainte, să își ia case.

Dacă Italia, Anglia, Germania, Franța nu rezolvă problema asta cu virusul, că nu știm când se poate rezolva, la revedere fotbal! Dacă nu se joacă în țările puternice ce să faci? Să joci în România fotbal? în Belarus?”, a încheiat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
  • 2 este locul pe care se clasează FCSB după primele două etape din play-off-ul campionatului