Sport

Gigi Becali, contre cu Dan Șucu pe tema banilor publici în fotbal: ”Mai rămânem cinci echipe în SuperLiga”

Noul co-acționar al Rapidului, Dan Șucu, nu este de acord cu investirea banilor publici în fotbal, însă Gigi Becali îl contrează pe această temă și îi transmite că fără implicarea primăriilor totul s-ar duce de râpă.
07.07.2022 | 19:53
Gigi Becali contre cu Dan Sucu pe tema banilor publici in fotbal Mai ramanem cinci echipe in SuperLiga
Noul co-acționar al Rapidului, Dan Șucu, nu este de acord cu investirea banilor publici în fotbal, însă Gigi Becali îl contrează pe această temă și îi transmite că fără implicarea primăriilor totul s-ar duce de râpă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri care a decis în această vară să investească la formația din Giulești a dat exemplu clubului Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, care primește finanțare de la Guvernul maghiar.

Contre între Gigi Becali și Dan Șucu

Însă, Gigi Becali îl contrează pe Dan Șucu anunțându-l pe omul din fruntea Rapidului că dacă nu ar mai exista bani publici în fotbalul din România în SuperLiga nu ar mai rămâne decât cinci formații.

ADVERTISEMENT

”Am văzut că domnului Șucu, pe care-l respect ca om de afaceri, nu-i convine că sunt unii cu bani publici și nu e competiția dreaptă. Îi transmit prin voi că dacă n-ar mai fi bani publici în fotbal, am mai juca doar eu cu el, Hagi, Mititelu și Rotaru. Cinci echipe!

Noi trebuie să zicem mersi că bagă primăriile bani în fotbal, că bagă Ungaria, altfel n-avem competiție. La revedere fotbal fără bani publici. Ce, Pandele (n.r. – primarul Voluntariului, finul lui Becali) are nevoie de fotbal, ia ceva acasă? O face pentru comunitate.

ADVERTISEMENT

De ce e o competiție neloială? Cluburile primesc bani de la consiliile locale. Au voie, conform legii. Care e problema? FCSB concurează cu niște echipe care sunt ale comunității. Eu sunt privat, mă bat cu ei. Să zic mersi că am cu cine să mă bat. Altfel, era terminat fotbalul din România”, a declarat Becali, la emisiunea Liga Digi Sport.

Acționarul Rapidului, avertisment pentru Mutu

Dan Șucu a făcut o comparație între Universitatea Craiova și FCSB, spunând că modelul Rapidului este mai apropiat de cel al oltenilor, însă îl respectă și pe Gigi Becali pentru cum își gestionează banii.

ADVERTISEMENT

Acționarul Rapidului i-a aruncat mănușa lui Neluțu Varga, patronului CFR-ului, transmițându-i că va fi ultimul an în care giuleștenii vor porni cu șansa a doua în fața campioanei României.

Dan Șucu a vorbit despre cum se vor lua deciziile la Rapid și spune că în momentul în care rezultatele nu sunt bune, se va trage linie, fiind și un avertisment pentru antrenorul Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

”Sunt convins că în momentul în care rezultatele nu se duc în direcția dorită, se trage linia. Dar nu am eu competențe să iau decizii de acest fel, eu mă pricep la partea economică”, a spus omul cu banii din Giulești.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,50 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT