Sport

Gigi Becali, contre cu Mihai Stoica pe tema Keșeru: „Să dea el milionul de euro și face cum vrea!”

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a avut o replică „acidă” pentru managerul general, Mihai Stoica, pe tema excluderii lui Claudiu Keșeru din lotul echipei.
21.03.2022 | 12:38
Gigi Becali contre cu Mihai Stoica pe tema Keseru Sa dea el milionul de euro si face cum vrea
Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a avut o replică „acidă” pentru managerul general, Mihai Stoica, pe tema excluderii lui Claudiu Keșeru din lotul echipei
ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru a fost readus la FCSB, liber de contract, în vara anului trecut, de la Ludogoreț. Însă, evoluțiile neconsistente și ieșirile în spațiul public l-au aruncat rapid în dizgrația patronului Gigi Becali, care l-a exclus din lotul echipei.

Gigi Becali, contre cu Mihai Stoica pe tema Keșeru

Gigi Becali a avut o reacție dură la adresa lui Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, după ce, zilele trecute, a declarat că nu este de acord cu decizia de a-l „exila” pe Claudiu Keșeru.

ADVERTISEMENT

„E încheiată treaba cu Keșeru. Ia veniți voi în locul meu și dați milionul și faceți cum vreți voi. Păi, ce, trebuie să fie Mihai Stoica de acord? Atunci să vină și să dea el milionul de euro.

Are de spus când îl întreabă patronul pe el. El are de spus când e întrebat. Eu comand pe banii mei. N-am luat titlul, dar nu sunt în faliment și nici în Divizia B”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, despre victoria cu FC Argeș

„Din moment ce domini adversarul categoric, n-am ce să spun. Doar calm, atâta vreau. Tănase, care e căpitanul, trebuie să aibă calm. Probabil că FC Argeș le-a dat primă, că era miza mare.

Fiecare e liber să facă ce vrea. Dar vom vedea ca a spus domnul Vlădoiu, că așa vor juca. Meciul nu trebuia lăsat așa agresiv, arbitrul trebuia să intervină.

ADVERTISEMENT

Pe cuvânt ca nu eu l-am introdus pe Dumiter. Schimbarea a făcut-o Petrea și chiar l-am felicitat. I-am zis că schimbarea, pe care a facut-o el, poate să însemne câștigarea campionatului.

Eu înca mai am încredere în Mamut. El își face treaba, dar nu chiar așa cum mi-ar place

M-a ascultat Octavian popescu, a mai pierdut și el o minge (n.r. râde)”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali, despre neconvocarea lui Darius Olaru la echipa națională

„Cred că o să-l ia pe Olaru. A transmis că e în vederile lui. Acum, de unde să știe Edi ce joacă Olaru aseară”, a adăugat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, despre o posibilă colaborare cu Ilie Poenaru

„Nu se pune problema să colaborez acum cu Poenaru, pentru că eu am antrenor. Daca vrea Petrea, își prelungește contractul. Daca nu iau titlul, ce vină are el? E tot vina mea”, a încheiat Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,27 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT