Sport

Gigi Becali, convins că Florinel Coman va face un sezon mare la FCSB: „Mi-au zis oamenii că n-a fost niciodată atât de puternic”

Florinel Coman (24 de ani) este fotbalistul pe care Gigi Becali se bazează cel mai mult în sezonul 2022-2023. Patronul FCSB are informații că atacantul este mai puternic ca niciodată.
16.06.2022 | 14:28
Gigi Becali convins ca Florinel Coman va face un sezon mare la FCSB Miau zis oamenii ca na fost niciodata atat de puternic
Gigi Becali, convins că Florinel Coman va face un sezon mare la FCSB. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a avut o prestație modestă în sezonul precedent, dar Gigi Becali are informații că lucrurile se vor schimba în ediția viitoare. În toamna lui 2021, atacantul a suferit o accidentare într-un meci cu Sepsi, motiv pentru care s-a operat la Londra și a absentat trei luni de pe gazon.

Florinel Coman, pariul lui Gigi Becali pentru viitorul sezon

În sezonul 2021-2022, Florinel Coman a jucat doar 21 de meciuri pentru FCSB în toate competițiile, perioadă în care a oferit cinci pase decisive, fără să marcheze însă vreun gol în Liga 1 sau Cupa României.

ADVERTISEMENT

Ultimul gol marcat de fotbalistul în vârstă de 24 de ani datează din 5 decembrie 2020, când roș-albaștrii au învins-o la scor de neprezentare pe UTA Arad.

„N-avem oferte și nici nu mă interesează. Obiectivul e intrarea în grupele Conference League. Nu mă interesează să vând. Mă bucur că vine din urmă Coman.

ADVERTISEMENT

Și mi-au zis oamenii că n-a fost niciodată atât de puternic. Și antrenat și optim în greutate greutate și în toate. Și moral e foarte bine. Să vedem”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Florinel Coman, care urmează să devină tată, s-a căsătorit în pauza competițională cu logodnica s-a, Ioane Timofeciuc. La eveniment au luat parte actuali și foști colegi ai atacantului de la FCSB.

ADVERTISEMENT

FCSB, în criză de fundași centrali, dar Becali nu disperă: „A zis că e cel mai bun”

FCSB a rămas într-un singur fundaș central de meserie, Denis Haruț, după plecările lui Miron și Vinicius și după accidentarea lui Iulian Cristea. Roș-albaștrii caută astfel să își betoneze defensiva cu doi stoperi, dar Gigi Becali stă liniștit.

Finanțatorul vicecampioanei României abia așteaptă să îl vadă la lucru pe Mihai Lixandru (21 de ani), cel care a fost împrumutat sezonul trecut la CS Mioveni, echipă care l-a folosit pe postul de mijlocaș la închidere.

ADVERTISEMENT

„E adevărat că avem nevoie de un fundaș central, sigur vom lua. Un fundaș sigur, cred că doi. Dar unul sigur, sută la sută. Îl avem pe Haruț, îl avem pe încă unul, un puști, a zis Stoican de el că e cel mai bun fundaș central, Lixandru! 

Îl avem și pe Ovidiu Popescu. Nu trebuie să ne hazardăm, să luăm la întâmplare ca să-l dăm afară după trei luni”, a adăugat Becali.

Un nume a picat deja de pe lista de fundași a FCSB-ului. Gigi Becali a vrut să îl aducă pe Alin Șeroni (35 de ani), de la FC Botoșani, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Veteranul a preferat să își prelungească însă înțelegerea cu moldovenii.

„Dacă a fost fraier?! Eu l-am vrut. În loc să rămână liber, și-a prelungit contractul. Stai acolo (n.r. – la FC Botoșani), ce să-ți fac?”, a mai spus patronul roș-albaștrilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT