Sport

Gigi Becali, convins că Hagi îl poate salva pe Florinel Coman: “Îl face la loc într-o lună”. Fanatik a scris despre această mutare în aprilie

Gigi Becali este convins că un transfer al lui Florinel Coman de la FCSB la Farul ar fi benefic pentru jucător. Gheorghe Hagi poate să îl readucă la cea mai bună formă.
12.11.2022 | 12:53
Gigi Becali convins ca Hagi il poate salva pe Florinel Coman Il face la loc intro luna Fanatik a scris despre aceasta mutare in aprilie
3 milioane de euro a plătit Gigi Becali lui Gică Hagi pentru Florinel Coman. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Florinel Coman traversează din nou o pasă foarte proastă, iar Gigi Becali este convins că doar Gică Hagi îl poate readuce la cea mai bună formă. În luna aprilie, FANATIK anunța în premieră că transferul lui Coman la Farul este o variantă pe care patronul FCSB o ia în calcul. Și în acea perioadă tot din același motiv, eclipsa de formă pe care o traversa jucătorul.

Gigi Becali este sigur: „Gică Hagi îl face într-o lună la loc pe Florinel Coman”. FANATIK a anunțat în premieră discuțiile pentru împrumutul de la FCSB la Farul

Prosport a anunțat că Florinel Coman și-ar dori și el să plece la Farul și chiar i-a cerut lui Gigi Becali o hârtie care să îi dea dreptul să-și negocieze plecarea de la FCSB. Doar că Gigi Becali are un motiv întemeiat să nu-l lase la Constanța, situația în clasament.

ADVERTISEMENT

„500 la sută l-ar readuce Hagi în formă bună! Hagi îl face într-o lună la loc! Dar nu mă gândesc la soluția asta pentru că e diferență mare de puncte. Dacă i-l mai dau și pe Florinel Coman ne luăm la revedere de la titlu”, a explicat Becali.

Tot în luna aprilie, Ciprian Marica a confirmat discuțiile pentru împrumutul lui Florinel Coman de la FCSB la Farul, pe care FANATIK l-a anunțat în premieră: „Era vorba de un împrumut, se discuta teoretic”.

ADVERTISEMENT

De ce crede Gigi Becali că Hagi îl poate transforma pe Florinel Coman: „Dacă zice Gică ceva, eu țin cont”

Gigi Becali are mare încredere în Gheorghe Hagi, care l-a comparat pe Florinel Coman cu starul lui PSG: „Uite unde a ajuns Mbappe după cinci ani și unde e el acum? El m-a vrăjit pe drept, pentru că așa era atunci”.

Ba, mai mult, pentru Becali, e literă de lege tot ce spune „Regele”: „E adevărat, că dacă zice Gică ceva, eu țin cont. El are talentul, știința și capacitatea să scoată din jucători mai mult decât pot ei”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Gigi Becali și-a luat țepe nenumărate cu jucătorii veniți de la Hagi: „Nouă ne iau ochii, dar când pleacă de la ei, dar nu mai sunt aceeași”.

Gigi Becali îl trimite înapoi la Farul pe Radu Boboc

Transferat în această vară de la Farul pentru 200.000 de euro, Becali nu mai are răbdare cu mijlocașul de 23 de ani și îl trimite pachet înapoi la Constanța: „Pe Boboc i-l dau lui Gică înapoi. Nu îi iese lui Radaslavescu, dar îl văd acolo, vine la primit mingea”.

ADVERTISEMENT

Pe lista neagră se mai înscriu Marco Dulca și Bogdan Rusu: „Pentru Dulca nu am altă soluție decât la Târgoviște. Tot l-am băgat, l-am băgat… aia nu e muncă. Dacă unde e mingea fugi de ea să nu o atingi? Aia e ascundere, nu muncă. Nu se poate juca așa fotbal”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,88 este cota pentru „ambele marchează” la FC U Craiova – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT