Sport

Florinel Coman, jucătorul de milioane, nu mai e Mbappe, acum e Neymar! „E mai bun acum decât atunci când l-am luat! A driblat șase. Șase!” Video exclusiv

Gigi Becali e cucerit total de noua formă a lui Florinel Coman, pe care l-a comparat cu Neymar Jr. Ce viitor îi prevede mijlocașului FCSB.
10.04.2023 | 15:18
Florinel Coman jucatorul de milioane nu mai e Mbappe acum e Neymar E mai bun acum decat atunci cand lam luat A driblat sase Sase Video exclusiv
Florinel Coman e evaluat la 2,5 milioane de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali e extaziat de evoluțiile lui Florinel Coman, cel mai bun jucător al FCSB în derby-ul cu CFR Cluj din etapa a treia a play-off-ului din SuperLiga. Patronul FCSB a ieșit din nou public cu declarații spectaculoase, dar și critici la adresa jucătorilor.

Gigi Becali îl ridică în slăvi pe Florinel Coman: „A înțeles că nu merge, vine la sală, se antrenează separat”

Florinel Coman o menține pe FCSB în lupta la titlu după golul egalizator extrem de important reușit în Gruia, din lovitură liberă. Mijlocașul alintat de patron „Mbappe” la un moment dat joacă din ce în ce mai bine, iar asta l-a impresionat și pe Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Becali a plătit pentru transferul său de la Viitorul Constanța nu mai puțin de trei milioane de euro în vara lui 2017, iar omul de afaceri crede că mijlocașul e mai valoros decât în acel punct maxim al carierei sale: „Florinel a devenit mai bun decât atunci când l-am luat. A înțeles că nu merge, vine la sală, se antrenează separat el”.

Patronul FCSB a fost impresionat de o fază din repriza a doua a derby-ului cu CFR Cluj: „Se joacă cu mingea ca Neymar, a driblat șase! Șase!”.

ADVERTISEMENT

Cum a reușit să revină Florinel Coman la forma de dinainte de accidentare: „Acum el trebuie să ia mai multe”

Gigi Becali consideră că Florinel Coman a realizat în sfârșit că își poate rezolva toate problemele financiare și să își asigure și familia pentru tot restul vieții printr-un transfer: „Nu l-au motivat criticile mele, ci Dumnezeu care i-a zis: ‘Vezi că Tănase ia milioane de euro, Cicâlcău, Man și care în fața ta erau mici și tu nu ai luat măcar un milion’. Acum el trebuie să ia mai multe”.

Florinel Coman a reușit să marcheze cu CFR Cluj de ziua numelui, iar pe 10 aprilie a împlinit și 25 de ani. În acest sezon, mijlocașul FCSB evaluat la 2,5 milioane de euro conform Transfermarkt a reușit 8 goluri și 6 pase decisive în 37 de meciuri.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Florinel Coman după CFR Cluj – FCSB 1-1: „Nu a mers nimic. Suntem dezamăgiți de jocul nostru”

Florinel Coman a fost foarte abătut la finalul derby-ului cu CFR Cluj„Am avut ocazii pe final, puteam câştiga. Din păcate nu am marcat. Am făcut un joc foarte prost, dar pe un teren greu cu un joc slab am plecat cu un punct. Nu a mers nimic. Suntem dezamăgiţi de jocul nostru.

Nu s-a pierdut nimic, trebuie să ne schimbăm faţa jocului şi să câştigăm acel meci pentru că avem nevoie de puncte. Exersez loviturile libere, dar este mai puţin important. Ne pare rău că nu am câştigat. Am jucat slab”.

ADVERTISEMENT

Coman a comentat și super-golul său și a vorbit despre meciul cu Farul: „Exersez, da, ce pot să spun. Exersez. Dar asta e mai puțin important. Ne pare rău că nu am reușit să câștigăm, dar am prestat un fotbal slab. Nu s-a pierdut nimic, ne gândim la meciul cu Farul, trebuie să schimbăm fața jocului nostru și să câștigăm acel meci, pentru că avem nevoie de puncte”.


  • 2,67 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 și peste 1,5 goluri” la meciul FCSB – Farul

ADVERTISEMENT