Fotbal intern

Gigi Becali: „Cred că începem campionatul în mai” + „Cumpăr în criză și alți jucători din Liga 1”

15.04.2020 | 00:05
Gigi Becali Cred ca incepem campionatul in mai  Cumpar in criza si alti jucatori din Liga 1
ADVERTISEMENT

Gigi Becali crede că România va ieși mai repede din starea de urgență, iar campionatul României va începe în luna mai. Totodată, latifudiarul din Pipera a mai anunțat că poate cumpăra și alți jucători din Liga 1.

Gigi Becali crede că reluarea campionatului se va face în luna mai

Gigi Becali consideră că România va scăpa mult mai repede de starea de urgență produsă de pandemia de coronavirus și a anunțat că reluarea campionatului se va face în luna mai.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că începem mai devreme fotbalul, pe la sfârșitul lunii mai. Nu eu i-am trimis pe jucători la antrenamente, m-a sunat și Vintilă, dar i-am zis că nu mă interesează, să facă ce vrea el.

Coman a primit încă o ofertă de undeva din Europa de 8.000.000 de euro plus 10%, dar eu am cerut 10.000.000 de euro și 20%. Pe Chindriș dau doar 400.000 de euro, iar Iftime mi-a zis că nu-l dă niciodată pe suma asta”.

ADVERTISEMENT

„Au fost discuții și de Man, dar nu scad prețurile foarte mult, pentru că eu cred că va fi inflație de bani, iar de banii ăia o să beneficieze și România.

Nu cred că o să mai meargă lumea 100.000 pe stadion, doar 20.000 și restul se refugiază la televizor”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Cumpăr în criză și alți jucători din Liga 1”

Gigi Becali a mai anunțat că deviza lui este să cumpere în criză și să vândă „în timp de pace” și se gândește să facă la fel și cu jucătorii din Casa Pariurilor Liga 1:

„La mine prețurile nu scad, eu cumpăr pe timp de criză, pentru că e mai ieftin. Da, sunt pregătit să cumpăr și alți jucători din Liga 1, nu știu acum”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a mai anunțat că nu este interesat de fotbaliștii care l-au dat în judecată: La fabrică intră toți în șomaj? 700 îi bag în șomaj, 700 îi las la șuruburi. La fel și la noi. Cine m-a dat în judecată poate să câștige, nu mă interesează”.

ADVERTISEMENT