News

Gigi Becali crede în efectele pozitive ale pandemiei: „O luaseră bogații razna” + Patronul FCSB confirmă FANATIK: are cheie de la biserică!

02.04.2020 | 20:35
Gigi Becali crede in efectele pozitive ale pandemiei O luasera bogatii razna  Patronul FCSB confirma FANATIK are cheie de la biserica
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit consideră că pandemia de coronavirus are și efecte pozitive, cel puțin în rândul bogaților, care după spusele patronului FCSB „o luaseră razna”.

Gigi Becali crede în efectele pozitive ale pandemiei

Gigi Becali crede în efectele pozitive ale pandemiei și spune că din acest punct, bogații vor fi mult mai cumpătați: „Eu stau în casă, respect legea. Pentru bogați e mai ușor, că ai curte mare. Tot pentru săraci e mai greu. 

ADVERTISEMENT

Eu cred că trece repede și vom putea merge la biserică de Paște, la Înviere. Așa sper, va face Domnul o minune. Noi suntem țară ortodoxă și fiecare sat și oraș are un înger păzitor. O să vedeți că se va face o minune”.

„Pe mine nu mă mai interesează lucrurile materiale. Mă debarasez de ele. Oricum bogații au luat-o razna. Și eu. Dădeam  lumea mii și mii de euro pe genți. Mașini și palate. Vai de capul nostru… Acum a venit coronavirusul și a zis «Vă țin în casă!

ADVERTISEMENT

Ce faceți voi cu inelele și cu hainele?» Cred că în următorii 2-3 ani oamenii vor mai avea o reținere în a cumpăra lucrurile. Eu voiam să le cumpăr fetelor mele câte o mașină cadou. Dar, hopa!, m-am retras.

Așa vor face oamenii. Dar probleme vor fi tot la săraci. Pe ei îi afectează boala” , a mai spus Gigi Becali la ProX.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali confirmă FANATIK în privința cheii pe care o are de la biserica din Pipera

Gigi Becali confirmă FANATIK în privința cheii pe care o are de la biserica din Pipera și a rămas uimit când a fost întrebat de cheie: „De unde știi că am cheie de la o biserică? (N.r.- l-a întrebat Gigi Becali pe Mihai Mironică, moderatorul emisiunii).

Da, am! Mă duc să duc mâncare la călugări, duc măști. Am adeverință unde scrie că ajut bătrânii. Și merg și la Sfânta Liturghie, că nu mai pot sta fără Liturghie. Dacă nu merg, mor imediat”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit și despre preoții infectați cu COVID-19: „Cine știe cum s-au împărtășit ei. Dacă te împărtășești nedrept, necurat, e mai rău! Mai bine nu te împărtășești.

Atenționez pe toată lumea. Decât să te împărtășești murdar, mai bine nu te împărtășești! Focul îi are mai tare pe cei nevrednici!”.

ADVERTISEMENT