Fotbal intern

Gigi Becali, criticat de Ionuţ Chirilă! “Care sunt criteriile pentru care i-a numit pe Rădoi și Dică la echipă?”

24.07.2018 | 14:17
Gigi Becali criticat de Ionut Chirila Care sunt criteriile pentru care ia numit pe Radoi si Dica la echipa

Gigi Becali, criticat de Ionuţ Chirilă. Tehnicianul de 52 de ani a comentat situaţia de la FCSB, formaţie care a fost învinsă de Astra Giurgiu, scor 0-1, în prima etapă din Liga 1 Betano, şi a vorbit despre modul în care sunt numiţi antrenorii la echipă.

“Gigi Becali trage FCSB, el este motorul. Dar trebuie să ințeleagă că investițiile la echipă nu sunt eficiente fără un antrenor care nu a bifat toate etapele carierei, să antreneze la juniori și la câteva echipe de din prima ligă. Eu îl întreb ceva pe domnul Becali, fără supărare. Care sunt criteriile pentru care i-a numit pe Rădoi și Dică la echipă? O să îmi spună că Rădoi a fost un fotbalist imens pentru fotbalul românesc și că Dică are calități morale. Dar asta nu e totul. Ar trebui să se gândească la asta”, a declarat Ionuţ Chirilă pentru PRO X.

Gigi Becali, criticat de Ionuţ Chirilă

Gigi Becali, criticat de Ionuţ Chirilă. Antrenorul a susţinut că FCSB are cel mai valoros lot din Liga 1 Betano şi că ar trebui să câştige titlul la pas. “Echipa nu trebuie să se mai învârtă ca o bicicletă fără lanț. Se cumpără jucători, iar peste 6 luni se schimbă cu alții. Care la rândul lor sunt vânduți. Steaua trebuie să construiască un joc care să creeze valori individuale. Astfel, investițiile de milioane ale lui Gigi Becali se pot transforma în profit de zeci de milioane. Dacă vei juca numai din realizarile individuale ale unui fotbalist peste media campionatului, nu vei fi niciodată o echipă compactă, cu forță de joc. Steaua are cel mai valoros lot și trebuie să câștige campionatul la 15 puncte distanță de locul doi”, a susţinut Ionuţ Chirilă.

Gigi Becali, criticat de Ionuţ Chirilă
Gigi Becali, criticat de Ionuţ Chirilă