Sport

Gigi Becali, criticat din toate părțile: „Dacă-l interesa titlul, lăsa antrenorul să-și facă treaba”

18.05.2021 | 15:00
Gigi Becali criticat din toate partile Dacal interesa titlul lasa antrenorul sasi faca treaba
ADVERTISEMENT

După semi-eșecul cu Sepsi, scor 2-2, FCSB mai păstrează șanse minime să cucerească un nou titlu de campioană, iar Gigi Becali a devenit ținta ironiilor. Un fost mare jucător nu ezită să pună tunurile pe patron.

Nu e nicio mirare că s-a întâmplat ce s-a întâmplat! Pe Becali îl interesează să vândă jucători! Dacă îl interesa titlul, lăsa antrenorul să-şi facă treaba”, a răbufnit Basarab Panduru în direct la TV, vizibil iritat de parcursul slab al elevilor lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

În urma egalului de la Sfântu Gheorghe, CFR mai are nevoie de o victorie la Botoșani pentru a ajunge la șase puncte în fața contracandidatei sale și a rezolva, practic, ecuația celui de-al patrulea titlu consecutiv.

Basarab Panduru pune tunurile pe Gigi Becali: „Nu te interesează nimic”

Toni Petrea a făcut echipa să joace! Să ne uităm ce lot, ce bancă de rezervă are. Banca e foarte slabă în comparaţie cu CFR Cluj. Şi ajunge să se bată până aproape de final cu CFR Cluj!

ADVERTISEMENT

Am impresia că dacă era lăsat să-şi facă treaba putea să facă mai mult! El a arătat că poate face echipa să joace frumos! Bine, avea şi jucători de mare calitate, Man, Coman, Tănase. Dar juca frumos.

E în stare să facă echipa să joace frumos! Dar lasă-l! Nu-l laşi pentru că nu te interesează. De aceea nu e nicio mirare că s-a întâmplat ce s-a întâmplat!

ADVERTISEMENT

Nu te interesează campionatul, nu te interesează nimic! Pe Becali îl interesează să vândă jucători! Dacă îl interesa titlul, lăsa antrenorul să-şi facă treaba”, a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Fanii și-au ieșit din minți. Vor să-i distrugă „afacerea”: „Dacă nu o să le placă ce vor păţi cu noi”

În altă ordine de idei, pentru că a afirmat imediat după meciul de la Sfântu Gheorghe că nu îl afectează pierderea titlului, atât timp cât reușește să vândă jucători în schimbul unor sume impresionante, Gigi Becali a intrat și în colimatorul propriilor suporteri.

ADVERTISEMENT

Prin vocea liderului Gheorghe Mustață, aceștia și-au făcut public planul de a-i strica „afacerea”, de îndată ce autoritățile le vor permite accesul pe stadion. „Dacă vrem să vindem (n.r. jucători în străinătate), hai să vindem”, au răbufnit fanii.

Să ne ajute Dumnezeu să revină suporterii pe stadion şi să vezi ce afacere facem şi noi! Astăzi, echipa a fost la pământ, cu excepția lui Straton. Nu știu dacă are cineva loc la Steaua (n.r. FCSB), dintre cei de acolo (n.r. de la Sepsi).

Ce va fi la primul meci cu suporteri… Dacă nu o să le placă ce vor păţi cu noi… Fără să ameninţ în vreun fel, dar vom face un spectacol extraordinar!

Să se roage să dureze mai mult pandemia! La primul meci vom avea 100 de torţe, iar la primul în Europa 500 de torţe. Să vezi atunci afacere”, a declarat Gheorghe Mustață.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 3,15 este cota pentru “1  și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT