Fotbal intern

Gigi Becali, criticat în direct după ce l-a pierdut pe Bogdan Planic: ”Așa înțelege el capitalismul”

29.06.2020 | 13:09
Gigi Becali criticat in direct dupa ce la pierdut pe Bogdan Planic Asa intelege el capitalismul
ADVERTISEMENT

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a fost criticat în direct după ce l-a pierdut pe fundașul Bogdan Planic, care a decis să nu se mai prezinte la antrenamentele echipei.

Bogdan Planic și impresarul său, Zvonko Milojkovic, susțin că fundașul sârb a procedat corect, întrucât contractul cu FCSB expiră la 30 iunie și nu în vara anului viitor, cum susține Becali.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul este atât de sigur că jucătorul își încheie contractul abia pe 30 iunie 2021, încât anunță sancțiuni severe împotriva lui Planic sau a clubului care ar dori să îl înroleze începând cu data de 1 iulie

Pierderea lui Bogdan Planic îi aduce critici lui Gigi Becali

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, l-a criticat vehement pe Gigi Becali după ce FCSB l-a pierdut pe Bogdan Planic: ”Cum să îl piardă? E cel mai bun de acolo. Așa a înțeles Gigi Becali capitalismul, oricum nu am mai vorbit cu el de la nunta fiicei sale”.

ADVERTISEMENT

”Craiova a fost formidabilă, e seriozitate. Cârțu are o minte cât jumătate de oraș, Bergodi este un antrenor serios, iar echipa are 4–5 jucători de valoare. E foarte necesar Planic la Craiova, e fotbalist foarte bun”, a declarat Dragomir la Pro Sport Live.

Fostul șef de la LPF consideră că lupta la titlum se va da în trei dacă FCSB va învinge Astra Giurgiu în ultimul meci al etapei a cincea a play-off-ului: ”Dacă bate, FCSB va intra iar pe turnantă”.

ADVERTISEMENT

”Mai sunt 5 meciuri importante, dar când ai pierdut puncte e greu să-ți revii. Acum vreau să îl văd pe Dan Petrescu cum redresează echipa pentru că e în corzi. La CFR funcționează doar doi jucători: Arlauskis și Păun. Arlauskis e de o mare valoare”, a menționat Dragomir.

Universitatea Craiova a învins CFR Cluj, scor 3-2, în etapa a cincea a play-off-ului, ultima a turului. Prin acest succes, oltenii s-au apropiat la un punct de liderul din Cluj, iar Dan Petrescu a pierdut pentru prima dată în 37 de meciuri disputate pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

În urma acestui succes, oltenii s-au apropiaat la un singur punct de echipa lui Dan Petrescu și au  avantajul programului, urmând să joace cele mai grele partide, cu FCSB și CFR Cluj, pe teren propriu.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – FCSB: 4,15 este cota pentru “x solist și sub 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT