Fotbal intern

Gigi Becali, criză de nervi după ce a aflat că vor fi spectatori la Euro: ”Suntem sclavii lui Arafat”

06.04.2021 | 13:05
Gigi Becali criza de nervi dupa ce a aflat ca vor fi spectatori la Euro Suntem sclavii lui Arafat
Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a făcut o criză criză de nervi după ce a aflat că vor fi spectatori la meciurile de pe Arena Națională de la Euro 2020 și l-a atacat extrem de violent pe Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a făcut o criză criză de nervi după ce a aflat că vor fi spectatori la meciurile de pe Arena Națională de la Euro 2020 și l-a atacat extrem de violent pe Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Ministerul Tineretului și Sportului a anunțat oficial că la meciurile de la Euro 2020 care se vor disputa la București vor putea asista și spectatori, dar nu mai mulți de 13.000.

ADVERTISEMENT

Ministrul Eduard Novak a precizat cum se va face accesul pe Arena Națională la partidele de la turneul final al Euro 2020.

Anunțul că Euro se va disputa cu spectatori l-a înfuriat pe Gigi Becali

”Noi suntem sclavii lui Arafat. Face Arafat ce vrea cu noi. Când trebuie să fim de probă, suntem primii. Noi, când trebuie să fie bine, suntem ultimii. Noi la rău suntem primii”, l-a atacat Gigi Becali pe Raed Arafat după anunțul că România va primi spectatori la meciurile de la Euro 2020.

ADVERTISEMENT

”Voi, animalelor, trebuie să fiţi ultimii. Noi suntem deștepți la Guvern. În România, orice om pe care-l pui în funcție devine stăpân. Să vedem ce o să zică stăpânii noștri”, a mai declarat latifundiarul din Pipera pentru as.ro.

În urmă cu două săptămâni, Gigi Becali a avut un atac xenofob la adresa lui Raed Arafat, după ce a auzit zvonurile legate de carantinarea Bucureștiului. El susținea atunci că nu va ține cont de restricții și va sărbători Paștele în mod obișnuit, creștin-ortodox.

ADVERTISEMENT

LPF vrea spectatori și în Liga 1

Nu este prima reacție dură a lui Gigi Becali asupra restricțiilor și declarațiilor date de Raed Arafat, acesta spunând în luna august,  după interviul dat de Raed Arafat pentru FANATIK, că dacă se ia după restricțiile impuse va ajunge la”balamuc”.

Senatorul Vasile Dîncu a intervenit în problema interdicției accesului fanilor în arenele sportive și a cerut autorităților să permită suporterilor să revină în tribune pentru ca România să nu își piardă credibilitatea.

ADVERTISEMENT

Liga Profesionistă de Fotbal pune presiune pe autorități ca suporterii români să se poată întoarce pe stadioane, în contextul în care la Euro 2020 se va juca cu spectatori pe Arena Națională.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,60 este cota pentru „total goluri: 0-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT