Sport

Gigi Becali, criză de nervi după FCSB – Farul 2-3. I-a înjurat pe toți, de la Mihai Stoica până la Pintilii. Exclusiv

Gigi Becali nu a iertat pe nimeni după FCSB - Farul 2-3. A "înroșit" telefonul și a înjurat pe toată lumea de la echipă, de la Mihai Stoica la Mihai Pintilii.
30.01.2023 | 00:36
Gigi Becali criza de nervi dupa FCSB  Farul 23 Ia injurat pe toti de la Mihai Stoica pana la Pintilii Exclusiv
Gigi Becali nu a iertat pe nimeni după FCSB - Farul 2-3. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Perioada foarte bună pe care o traversa FCSB s-a încheiat brusc, în doar 60 de secunde. FCSB a pierdut cu Farul, 2-3, după ce avea 2-1 în minutul 90+4. Iar drama de pe Arena Națională a provocat o adevărată criză de nervi în Pipera.

Gigi Becali, criză de nervi după FCSB – Farul 2-3. A înroșit telefonul și a luat la înjurături pe toată lumea din club după ce a luat bătaie de la Hagi

FANATIK a aflat că Gigi Becali a fost extrem de nervos după fluierul de final al lui Horațiu Feșnic. A pus repede mâna pe telefonul mobil și și-a descărcat nervii pe toată lumea din club.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a fost prima țintă a lui Gigi Becali, iar patronul FCSB nu a avut deloc milă. A fost un monolog presărat cu numeroase înjurături, la care managerul vicecampioanei nu a putut avea replică, au povestit apropiații lui Becali.

Dacă Mihai Stoica este deja obișnuit cu crizele de nervi ale lui Gigi Becali, Mihai Pintilii a avut apoi și el ocazia să simtă pe propria piele furia patronului. Scăpase de critici la primul eșec din scurta carieră de antrenor fără licență, împotriva lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Nu a scăpat nici Mihai Pintilii de furia lui Becali. Înjurături și amenințări și pentru antrenorul FCSB după eșecul cu Farul

Nici Mihai Pintilii nu a avut ocazia să întrerupă monologul patronului pentru a da explicații. Au fost înjurături și amenințări pentru Pintilii, pe care Becali îl consideră unul dintre vinovați. Mai ales că FCSB continuă să ia multe goluri din faze fixe.

De asemenea, Joyskim Dawa a fost unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali i-a criticat cel mai mult. Fost favorit al patronului, fundașul a intrat în dizgrație. Oricum va fi suspendat în următoarea etapă, cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

De altfel, Gigi Becali le-a dat un adevărat ultimatum tuturor subalternilor săi pentru a obține un rezultat bun împotriva rivalei la titlu în SuperLiga. În caz contrar, patronul amenință cu măsuri radicale.

Gigi Becali, ultimatum pentru toată lumea din club. Vrea victorie la Cluj, contra CFR-ului, pentru a mai spera la titlu în SuperLiga

Oricum, Gigi Becali le-a transmis tuturor celor din staff că vor avea și mai puțină putere de decizie în următoarea perioadă și că se simte nevoit să intervină total pentru a salva șansele la titlu.

ADVERTISEMENT

FCSB a avut 1-0 și 2-1 cu Farul, după golurile marcate de Cordea și Compagno, dar s-a văzut învinsă de reușitele din minutele 90+5 și 90+6 ale echipei lui Hagi. Autogolul lui Omrani a adus egalarea, iar Farul a dat lovitura prin Borza.

FCSB este pe locul 4 în SuperLiga, la șapte în puncte de Farul, care revine pe primul loc după victoria de pe Arena Națională. CFR Cluj este pe 2, cu 47 de puncte, iar luni o va înfrunta pe FC Voluntari.

În următoarea etapă din SuperLiga, FCSB o va înfrunta pe CFR Cluj, pe “Gruia”. Partida este programată duminică, 5 februarie, de la ora 21:00.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,05 este cota pentru „GG” la meciul CFR Cluj – FCSB

ADVERTISEMENT