Sport

Gigi Becali, criză de nervi în direct la TV: “Păi am ajuns să ţin cu CFR Cluj, că au jucat cu Petrolul?”

Gigi Becali a făcut o criză de nervi după victoria FCSB-ului cu FC Argeş, scor 3-2. Patronul a spus că va merge la echipă pentru a le transmite un mesaj clar jucătorilor.
03.10.2022 | 11:17
Gigi Becali criza de nervi in direct la TV Pai am ajuns sa tin cu CFR Cluj ca au jucat cu Petrolul
Gigi Becali, criză de nervi în direct la TV: "Păi am ajuns să ţin cu CFR Cluj, că au jucat cu Petrolul?". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus cu 3-2 în faţa celor de la FC Argeş. Victoria a fost una obţinută cu mari emoţii de roş-albaştrii, Andrei Cordea reuşind să marcheze golul victoriei în minutul 87. Este abia a doua victorie a roş-albaştrilor în campionat.

Gigi Becali, criză de nervi în direct la TV: “Ne punem întrebarea dacă să mai facem fotbal”

Gigi Becali nu a fost mulţumit de prestaţia jucătorilor să în meciul cu piteştenii şi a făcut o criză de nervi la tv, fiind nemulţumit de faptul că echipa nu pasează aşa cum şi-ar dori, spunând că a ajuns să ţină cu rivalele la titlu ca FCSB să prindă play-off-ul:

ADVERTISEMENT

“Trebuie să merg la echipă, vreau să le spun clar că vreau posesie. Dică zice că avem posesie 61%, dar eu vreau combinații, vreau un fotbal frumos. Noi avem jucători să poată facă asta, dar ei așteaptă mingea la picior.

Nu tată, demarcă-te. Aseară am remarcat că echipa era lungă. Nu tată, trebuie să fie scurtă, să paseze. Ne punem întrebarea dacă să mai facem fotbal. Ce înseamnă că am rămas noi în urmă? Cu antrenoratul, cu medicamentația, cu ce?

ADVERTISEMENT

“Păi ești Steaua și ție de frică de FC Argeș? Păi ai salariu de 20.000, 30.000, pasează bă”

E posibil ca afară să fie alte metode de antrenamente, înseamnă că au ceva nou ce nu știm noi. Poate sunt alte categorii de mușchi ce trebuie antrenați, hai să furăm și noi de la ei. Așa se joacă fotbal: Avem 2-1 și ei bum, bum.

Păi ești Steaua și ție de frică de FC Argeș? Păi ai salariu de 20.000, 30.000, pasează bă. Dacă te bate Petrolul poți să uiți de play-off. Nu știu ce se va întâmpla joi, nu e problema mea, problema mea e play-off-ul.

ADVERTISEMENT

“Am ajuns să țin cu CFR că au jucat cu Petrolul, cu Farul în meciul cu UTA”

Ce joci la Real acasă în Madrid să dai mingea așa? Normal că o să jucăm cu rezervele în Danemarca, mă interesează să ajungem în play-off. Nu poți să scoți decât pe Sepsi, pe Petrolul sau pe UTA.

Am ajuns să țin cu CFR că au jucat cu Petrolul, cu Farul în meciul cu UTA. Nu mă interesează de Hermannstadt, nu-i mai scoatem din play-off”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

FCSB va evolua joi în grupele Conference League împotriva lui Silkeborg. Confruntarea este programată la ora 19:55, iar cu o victorie, roş-albaştrii rămân în cursa de calificare pentru primăvara europeană.

  • 13 este locul ocupat de FCSB în clasamentul din SuperLiga
  • 11 puncte au adunat roş-albaştrii în 10 meciuri

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,95 este cota pentru „2 solist” la Sillkeborg – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT