Fotbal intern

Gigi ameninţă AMFB cu PLÂNGERE PENALĂ: “Nu-i înscrieţi în Liga IV”

Gigi Becali CSA Steaua. UPDATE, 25 iulie, ora 14:45 / Gigi Becali a anunţat marţi că a făcut o plângere la AMFB pentru ca echipa Armatei să nu fie înscrisă în Liga a patra, aşa cum...
25.07.2017 | 14:52
Gigi ameninta AMFB cu PLANGERE PENALA Nui inscrieti in Liga IV
ADVERTISEMENT

Gigi Becali CSA Steaua. UPDATE, 25 iulie, ora 14:45 / Gigi Becali a anunţat marţi că a făcut o plângere la AMFB pentru ca echipa Armatei să nu fie înscrisă în Liga a patra, aşa cum declarase Marius Lăcătuş că se doreşte – detalii aici

“Am făcut plângere la AMFB să nu înscrie echipa Armatei în Liga a patra! Să respecte regulamentul, că altfel vor răspunde! Le-am spus clar, că dacă o înscriu direct în liga a patra, le fac plângere penală celor de la AMFB pentru abuz în serviciu“, a anunţat Gigi Becali!

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 20:51 / Marius Lăcătuş i-a răspuns lui Becali după ce patronul FCSB a declarat că îi va împiedica pe cei de la CSA să nu promoveze mai sus de Liga a 3-a: 

Gigi Becali CSA Steaua. “Gigi Becali să pună frână echipelor cu care se luptă la titlu, nu nouă. Ce spune Gigi nu ne interesează, e liber să zică ce vrea, noi ne vedem de treaba noastră.  Noi ne dorim să facem performanţă. Drumul e lung şi greu, dar cred că avem capacitatea necesară pentru a reveni cât mai rapid în Liga 1. Să nu luăm de bun tot ce spune Gigi Becali. Dacă eşti club departamental, asta nu înseamnă că nu poţi juca în primele două ligi. 

ADVERTISEMENT

Se vorbeşte de banii pe care Ministerul îi investeşte. De ce oare Primăria îşi permite să facă investiţii de peste 5% în sport, iar la echipa Stelei nu ar fi în regulă să se întâmple acest lucru din partea Armatei?”, a spus Lăcătuş.


UPDATE: Gigi Becali a susţinut miercuri o conferinţă de presă, printre subiectele abordate fiind şi CSA Steaua. Latifundiarul din Pipera nu are încredere în proiectul coordonat de Marius Lăcătuş şi a declarat că va face tot posibilul ca echipa Ministerului Apărării să nu promoveze mai sus de Liga 3.

ADVERTISEMENT

“Ei nu au minte şi mă distrez când îi văd. În primul rând, să zicem că o să ajungă în Liga 3. Atunci când o să ajungă acolo, eu îi ţin în Liga 3 cinci ani doar ca să mă distrez cu ei! Doar aşa îi ţin, o să vedeţi. O fac doar ca să mă distrez cu ei. E greu să ajungă în Liga 1, dar să zicem că ajung. Conform legii sportului nu au voie în Liga 1, iar acum se face ligă şi nu o să aibă voie nici în a doua”, a declarat George Becali în timpul conferinţei de presă.

Gigi Becali a refuzat să comenteze prea mult cu privire la echipa de fotbal pe care CSA Steaua a înfiinţat-o în această vară. Totuşi patronul FCSB a ironizat iniţiativa acestora.

ADVERTISEMENT

Becali a sugerat că cei de la CSA Steaua ar trebui să folosească bugetul destinat echipei de fotbal în alte scopuri şi nu pentru fotbal, atunci când a fost chestionat cu privire la reunirea echipei de fotbal (vezi detalii aici), care luni dimineaţă are primul antrenament deschis suporterilor..

Gigi Becali CSA Steaua. “Treaba lor!”

“Ce să reunească? Ce mă interesează pe mine ce fac ei? Eu îmi văd de treaba mea şi de problemele mele, de familia mea. Mă interesează pe mine nebuniile lor? Ce fac ei acolo sunt nişte tâmpenii, nişte nebunii. Văd că, în loc să cumpărăm un camion că s-a defectat, dăm bani la fotbal. Treaba lor, e problema lor”, a declarat Gigi Becali.

CSA Steaua antrenament. Gigi Becali, despre reunirea echipei (2)

ADVERTISEMENT