Fotbal intern

Aroganţa lui Gigi. “Dacă îi dau lui Lăcă 15.000 € pe lună, uită de CSA”

Gigi Becali a pus tunurile pe Marius Lăcătuş după ce directorul tehnic al CS Steaua a afirmat că patronul FCSB nu poate să le pună piedică....
21.07.2017 | 12:47
Aroganta lui Gigi Daca ii dau lui Laca 15000 E pe luna uita de CSA

Gigi Becali a pus tunurile pe Marius Lăcătuş după ce directorul tehnic al CS Steaua a afirmat că patronul FCSB nu poate să le pună piedică.

“Vor pieri singuri, nu trebuie să le pun eu piedici, pentru că e nevoie de mulţi bani din ce în ce mai mulţi. ŞPoate le fac eu plângere că folosesc banii statului! Să meargă în liga a cincea, de ce să fie în liga a patra, să fie corect faţă de toate echipele din Bucureşti. Vreau să stea prin Liga 3-4 până se satură ei şi se vor retrage. Vai capul lui Lăcătuş. O sa dau 1 milion şi o să trimit jucători în Liga 3 ca să îl blocheze, dar nu o să stau eu să îmi bat capul cu ei că nu am chef. Dar să nu mă nerveze că asta fac.

Oricum ei mi-au făcut un bine că mi-au luat Peluza Sud după cap. Lăcătuş văd că a cam început să îmi răspundă. Dar aştia nu mă pot bate pe mine în viaţa lor. Mi-am făcut şi o bază mai bună de pregătire. O să imi fie mie frică de Lăcătuş? De Iovan? De Talpan? Păi ei cred că o să găsească vreun Becali şi prin Liga 3 sau 4 ca să îl mănânce de bani?”, şi-a început discursul Becali,

Gigi Becali, CSA Steaua. “Vai de capul lor”

În continuare, latifundiarul din Pipera l-a luat în colimator pe Ştefan Iovan şi pe juristul CSA Steaua, Florin Talpan.

“Să îl văd şi eu vreodată pe Lăcătuş asta că o să câştige campionatul în Liga 1 peste mine. Nu o să fie în stare. Vă spun eu. Ei nici nu o să aibă nici coeficient. A, dacă Lăcătuş aduce vreun şeic la echipă poate aşa au cum să se bată cu mine, dar nu e om în România să se bată cu mine. Mă distrează proiectul asta al lor. Când vâd atâta prostie, răutate şi duşmănie îmi vine să râd. Au ajuns Lăcătuş şi Iovan să se bată cu mine? Dacă îi dau lui Lăcătuş 15.000 de euro pe lună, iar lui Iovan 10.000 de euro să vezi ce uită aştia de CSA. Sunt atât de naivi de au ajusn să se ia după Talpan ala care nu mai spun eu cum e”, a încheiat râzând Becali.