News

Gigi Becali “curăță” traseul pe care va avea loc marșul LGBT. “Sfințim tot. Centimetru cu centimetru”

Gigi Becali vrea să organizeze o slujbă de sfințire pentru a curăța traseul pe care se va desfășura marșul LGBT.
13.08.2021 | 23:27
Gigi Becali curata traseul pe care va avea loc marsul LGBT Sfintim tot Centimetru cu centimetru
Gigi Becali "curăță" traseul pe care va avea loc marșul LGBT. "Sfințim tot. Centimetru cu centimetru". Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a gândit să organizeze o slujbă pe același traseu pe care se va desfășura sâmbătă, marșul PRIDE cu doar o zi înaintea unei mari sărbători creștine, Adormirea Maicii Domnului.

Acesta spune că nimeni nu poate împiedica această paradă, pentru că așa este democratic, dar nici nu ar trebui ca oamenii să fie nepăsători.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali “curăță” traseul pe care va avea loc marșul LGBT

Este cunoscut faptul că Gigi Becali este extrem de religios. Acesta a anunțat într-o emisiune că va lua atitudine după marșul organizat de comunitatea LGBT în București.

Finanțatorul FCSB spune că Biserica Ortodoxă ar trebui să organizeze o procesiune după ce parada se termină și să sfințească toate locurile prin care va trece marșul.

ADVERTISEMENT

“Oamenii ăștia e păcatul lor, fac ce vor, sunt liberi. Fac ostentativ, e păcatul lor, treaba lor. Noi îi lăsăm, ca așa e democratic, fac conform legii.

Ce trebuie sa facem noi, acuma…și toata ortodoxia și toți care sunt împotriva manifestației să înțeleagă ce trebuie să facem.

ADVERTISEMENT

Iiisus când a băgat pe diavol în porci, a aruncat porcii în mare și s-au înecat porci și au murit dracii. Atunci Iisus a sfințit apa în care erau dracii și demonii.

Noi ce să facem: acolo pe unde trec ei, acolo duhuri necurate vor fi și demoni. Atunci Biserica, cu icoane și Sfânta Cruce, cu aghiasma și cântece de biruință, să luam exact marșul lor și tot să sfințim, milimetru cu milimetru”, a spus Gigi Becali la România TV .

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: “Sfințim tot. Centimetru cu centimetru”

Becali a transmis că în cazul în care Patriarhia nu va interveni se va ocupa el de tot.

“Dacă nu vom face asta, nenorociri mari se vor întâmpla pe tot parcursul lor. Și noi vom face și dacă nu face Patriarhia voi face eu, cu preoți și cu heruvimi și serafimi, ca nici un centimetru călcat de ei să nu rămână nesfințit cu aghiasma.

Trebuie după 5 minute în urma lor să facem și trebuie să fim dublu ca ei, să nu lăsam centimetru pătrat calcat de ei. Vom sfinți locurile toate prin care trec ei si vom alunga demonii!”, a mai spus omul de afaceri.

ADVERTISEMENT
Tags: