Fotbal intern

GIGI BECALI. Anunţul din puşcărie! Cînd VINDE Steaua!

GIGI BECALI. Patronul Stelei se află încarcerat la Poarta Albă, unde ispăşeşte o pedeapsă de trei ani şi jumătate. Însă, în numai cîteva luni, Gigi Becali ar putea fi eliberat...
24.01.2015 | 12:35
GIGI BECALI Anuntul din puscarie Cind VINDE Steaua

GIGI BECALI. Patronul Stelei se află încarcerat la Poarta Albă, unde ispăşeşte o pedeapsă de trei ani şi jumătate. Însă, în numai cîteva luni, Gigi Becali ar putea fi eliberat condiţionat. Timpul petrecut în înschisoare l-a schimbat radical pe latinfundiar. Acesta este decis să ducă o viaţă diferită de cea cu care era obişnuit înainte să fie condamnat cu executare.

 CE TRANSFORMARE!!! MICUTA CLEOPATRA STRATAN A CRESCUT MARE!!! E DE NERECUNOSCUT!!!

“I-am spus lui Mitică faptul că pe mine nu mă mai interesează lucrurile astea lumeşti. Pe mine mă interesează mîntuirea. Iar mîntuirea nu face casă bună cu viaţa publică pentru că faci păcate: ba jigneşti, ba te cerţi, ba cutare, ba cutare… Deci nu poţi să te corectezi într-un astfel de mediu. În mediul în care trăieşti, asta faci. Şi eu o să vreau să-mi schimb mediul de viaţă. Mediul meu de viaţă va fi lumea creştină, adică voi trăi mereu într-o lucrare creştină. Cu oameni creştini pe lîngă mine”, s-a confesat Becali, prin intermediul unui apropiat.

CE TRAGEDIE IN ACEASTA DIMINEATA!!! DOLIU PENTRU VEDETA PRO TV, ANDREEA ESCA!!! E DISTRUSA DE DURERE!!!

“Vînd Steaua!” În ce condiţii

GIGI BECALI. Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, zilele trecute, că latifundiarul din Pipera este decis să vîndă Steaua după ce va fi eliberat. Prin intermediul Ziarului Ring, Becali a dezvăluit momentul în care va renunţa la pachetul majoritar de acţiuni al celui mai titrat club din România. “Şi i-am mai spus lui Mitică faptul că, pentru mine, Steaua este o afacere. Cînd nu mai este o afacere, atunci banii ce Dumnezeu mi-i dă să-i arunc?! Asta nu fac. Şi atunci o vînd. La ora asta, Steaua îmi aduce profit de 10-15 milioane de euro pe an. Dar în momentul cînd va pierde bani, în următorul an o vînd. Asta i-am spus şi lui Mitică acum vreo trei săptămîni”, a precizat Becali.

ANUNT SOC AL GOOGLE!!! SE SCHIMBA TOTUL!!! INTERNETUL NU VA MAI FI ACCESIBIL!!!

parvvvv-660x471 (1)

ANUNT FABULOS!!! HBO REVINE LA RCS RDS!!! SI VA FI GRATIS!!! MILIOANE DE ROMANI IL VOR PUTEA VEDEA!!!

“Palatul este al fetelor! Va fi transformat într-un centru creştin-ortodox”

GIGI BECALI. În ultimul an şi jumătate, au existat zvonuri conform cărora patronul formaţiei din Ghencea va renunţa la Palatul din Aleea Alexandru. Becali a precizat că nu se pune problema deoarece impunătorul imobil va suferi transformări radicale şi va rămîne în proprietatea fetelor sale. “I-am spus lui Mitică că nu mai vreau lucruri din astea de idolatrie. I-am spus că vreau mîntuire. Voi transforma palatul într-un fel de sediu de trimis cărţi cu rugăciuni în toată ţara. Voi transforma palatul într-un centru creştin-ortodox. La palat va fi muzică şi vor fi predici creştine. Cum să-l vînd? Păi, în primul rînd, nu pot, că este al fetelor. Dar el se va transforma într-un centru pentru misiune creştină: biserici, cărţi sfinte şi aşa mai departe. Aşadar, toată averea mea o voi cheltui numai pentru această misiune creştină. Toată averea pe care o am vreau s-o dau pentru îmbisericirea României şi pentru mîntuirea mea”, a spus Becali.

FOTO / AZI NOAPTE, ANAMARIA PRODAN, MEGA LOVITURA DATA IN STATELE UNITE!!! 3.000 OAMENI AU OVATIONAT-O LA LAS VEGAS!!!

Becali-Palat

GIGI BECALI, LIBER! A PRIMIT “OK”-UL DE A PĂRĂSI ARESTUL

“Cînd voi fi eliberat voi merge la Muntele Athos”

GIGI BECALI. Patronul Stelei a mai dezvăluit şi care este primul lucru pe care îl va face în momentul în care va ieşi din închisoare. “Cînd mă voi întoarce acasă, în libertate, după primele trei-patru zile pe care le voi petrece cu familia, voi merge la Muntele Athos. Mi-e dor de Athos, mi-e dor de fraţii mei întru credinţă de acolo. Ard de nerăbdare să mă văd cu ei. După ce te duci acolo o dată, de două ori, te îndrăgosteşti şi te duci mereu. Pentru că Athos face parte din fiinţa ta şi te gîndeşti numai la el. Mie numai acolo mi-e gîndul. Pentru că Athos face parte din fiinţa mea. Păi, hai să vă spun. Au venit călugări de la Athos la mine de sărbători, şi la puşcărie au venit. N-au coborît zece ani de pe munte, iar acum au venit la mine. Nici nu ştiţi cît de mult face un rugător adevărat precum cei de pe Muntele Athos şi alţi rugători întru sfinţenie şi mîntuire. Un rugător adevărat face cît şapte guverne. Nu pot produce şapte guverne cît dă Dumnezeu prin rugăciunea unui rugător adevărat. De aceea, cea mai mare bucurie a mea este să mă întîlnesc cu ei, cu fraţii mei de la Muntele Athos”, a spus Becali.

DOLIU!!! CE TRAGEDIE!!! LAURENTIU REGHECAMPF PLANGE LA ARABI… “A MURIT”!!! 

RTEmagicC_Untitled-2_08db4a.jpg

Gigi Becali, cerere pentru jurnalişti

GIGI BECALI. Latinfudiarul din Pipera s-a arătat deranjat de articolele apărute în mass-media la adresa sa şi a dezvăluit că va susţine o conferinţă de presă după ce va fi eliberat de la Poarta Albă. “De Sărbători, am stat cu familia şi îi dau slavă lui Dumnezeu că a fost bine. Am stat numai acasă: cu mama, cu soţia, cu fetele. Am stat numai acasă ca să nu mă mai întîlnesc cu ziariştii. Păi, n-aţi văzut că au zis, că n-o să ajung la puşcărie, că e viscol?!… Cînd ziceau ei aşa, eu eram deja în puşcărie. Mi-e milă de jurnaliştii aceştia, dar nu am ce să le fac. Să aştepte: o să vorbesc cu ei cînd voi ieşi din puşcărie. Dar o singură dată o să vorbesc. O să fac o conferinţă de presă în care o să-i rog pe toţi jurnaliştii aşa: >”, a dezvăluit Becali.

UN AN DE LA TRAGEDIA DIN APUSENI!!! DEZVĂLUIRE TRAGICĂ!!! LEGĂTURA TERIBILĂ DINTRE UN FOTBALIST AL STELEI ŞI RĂPOSATA AURA ION!!! 

“Minciuni! Teodora nu se mărită!”

GIGI BECALI. Patronul Stelei s-a mai arătat deranjat şi de informaţiile conform cărora va deveni socru-mic imediat ce va ieşi din închisoare. “Alea sînt minciuni! Se miră presa ce să mai inventeze. Să-mi ţină Dumnezeu fetele mele aşa cum le-am crescut, că eu le-am crescut în frica de Dumnezeu şi în dragoste de Hristos. Hristos e mai bun profesor decât toţi profesorii”, a spus latinfundiarul din Pipera. În ultimele luni, Teodora, fata cea mare a lui Gigi, s-a afişat cu Mihai, un machedon de 24 de ani, iar presa mondenă a susţinut că în familia Becali va avea loc o nuntă ca-n poveşti după ce capul familiei va fi eliberat.

20 mai 2012 este data la care Gigi Becali a intrat în puşcărie

49 de milioane de dolari este averea lui Gigi Becali conform revistelor de specialitate