Sport

Gigi Becali dă afară doi titulari din meciul FCSB – Silkeborg 0-5: “O să plece cât de curând! Nu mai au ce căuta la noi!”. Exclusiv

Gigi Becali a fost foarte supărat de prestaţia jucătorilor în returul FCSB - Silkeborg 0-5 şi a anunţat pentru FANATIK doi jucători care vor părăsi echipa în viitorul apropiat.
14.10.2022 | 14:06
Gigi Becali da afara doi titulari din meciul FCSB  Silkeborg 05 O sa plece cat de curand Nu mai au ce cauta la noi Exclusiv
Gigi Becali dă afară doi titulari din meciul FCSB - Silkeborg 0-5: "O să plece cât de curând! Nu mai au ce căuta la noi!". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB s-a făcut de râs şi la returul cu Silkeborg, scor 0-5, într-una dintre cele mai mari umilinţe pe care le-au suferit roş-albaştrii pe Arena Naţională în cupele europene. După ce au luat 10 goluri în cele două manşe cu danezii, mai mulţi jucători au intrat pe lista neagră a patronului.

Gigi Becali dă afară doi titulari din meciul FCSB – Silkeborg 0-5: “Nu mai au ce căuta la noi!”

Gigi Becali s-a declarat extrem de dezamăgit de jucătorii săi. Patronul FCSB a dezvăluit pentru FANATIK că fundaşii centrali titulari în meciul de joi, Rachid Bouhenna şi Denis Haruţ, vor părăsi în curând echipa:

ADVERTISEMENT

“Despre jucători ce să mai spun? Eu sunt nebun că am dat atâţia bani pe transferuri. Nu joacă nimic. Dar în curând o să facem o curăţenie generală. În primul rând Bouhenna şi Haruţ nu mai au ce căuta la noi. 

O să plece cât de curând, amândoi! Şi nu doar ei. Păi ţin jucători pe care îi plătesc cu salarii mari ca să ce? Să mă fac de râs prin Europa? Nu, tată. La revedere! Am investit atâţia bani în transfeuri…

ADVERTISEMENT

“A fost o bătaie de joc la adresa mea. Eu aşa ceva nu mai accept”

Nu ştiu ce o să facem mai departe. Dar o să plece mulţi în iarnă de la echipă. O să şi vând ce e de vândut şi asta e. La ora actuală nu e nicio diferenţă între titulari şi rezerve la FCSB. N-aţi văzut? Nicio diferenţă. 

A fost o bătaie de joc la adresa mea. Eu aşa ceva nu mai accept. Nu o să mai bag bani în transferuri pentru că nu sunt nebun”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a cheltuit 5.000.000 de euro pe transferuri!

Latifundiarul a investit serios în transferuri în ultima perioadă de mercato. Gigi Becali a dat 1,7 milioane de euro pentru David Miculescu de la UTA Arad şi 1,5 milioane de euro în schimbul lui Andrea Compagno, fiind cele mai scumpe mutări ale verii în SuperLiga.

În total, patronul FCSB a cheltuit 5 milioane de euro, însă startul de sezon este foarte modest pentru roş-albaştrii. FCSB este ultima în grupa din Conference League, iar în campionat se află abia pe locul 12.

ADVERTISEMENT

Bouhenan şi Haruţ, “clienţii” lui Gigi Becali!

Rachid Bouhenna a fost integralist pentru a doua oară la FCSB, după o pauză de două luni. El a intrat încă din finalul lunii august în dizgraţia patronului, care spunea că nu o să mai prindă echipa. Fundaşul a profitat de accidentările lui Dawa şi Tamm şi a fost titularizat în returul cu Silkeborg.

Denis Haruţ este şi el unul dintre “clienţii” lui Gigi Becali. A fost integralist în dubla cu Silkeborg, în care roş-albaştrii au încasat 10 goluri. În iarna anului trecut, FCSB a plătit 660.000 de euro pentru acest transfer.

  • 660.000 de euro a costat Denis Haruţ în 2021, venit de la FC Botoşani
  • 31 de ani are Rachid Bouhenna

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,53 este cota pentru „1 solist” la FCSB – UTA. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: