Sport

Gigi Becali dă cărțile pe față la FCSB: „De ce îl mai întrebați pe Strizu cine face echipa? Eu o fac!”

Gigi Becali a dat cărțile pe față în privința situației de la FCSB, explicând că el face schimbările și echipa nu Leo Strizu.
01.12.2022 | 22:00
Gigi Becali da cartile pe fata la FCSB De ce il mai intrebati pe Strizu cine face echipa Eu o fac
Gigi Becali dă cărțile pe față la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul FCSB-ului a mărturisit că MM Stoica a vorbit cu deținătorii drepturilor TV pentru a-l pune pe Mihai Pintilii să vorbească la interviurile de la finalul meciului, însă FRF nu a aprobat acest lucru.

Gigi Becali dă cărțile pe față la FCSB

Gigi Becali a dat cărțile pe față în privința situației antrenorului de la FCSB și chiar dacă l-a numit pe Leo Strizu principal, așa cum a dezvăluit în exclusivitate FANATIK, patronul vicecampioanei României a recunoscut că el este cel care face echipa:

ADVERTISEMENT

Mi-e teamă foarte mult de CFR, pentru că e echipă puternică, fac ei ce fac și te înving. Trebuie să aștepți până în ultimul minut să vezi dacă i-ai bătut.

Mi-e frică de Farul că e pe locul întâi, normal, dar e greu să țină drumul așa. E greu să rămână la distanța asta, noi nu mai suntem în cupele europene, mai avem și o problemă pozitivă, ca să zic așa”.

ADVERTISEMENT

„E vorba despre doi jucători, adică Omrani și Miculescu, foarte valoroși, care sunt cu un semn de întrebare.

Mi-a plăcut Omrani că am văzut viteză de joc la el, asta îmi place. Cordea n-a jucat rău astăzi, dar a fost prea lent. Pentru ce îl mai întrebați pe Leo Strizu cine face echipa, cine face schimbările. Nu știți? Lăsați-l în pace. Pintilii face antrenamentele”, a mai spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Am cerut televiziunilor să vină Pintilii în locul lui Strizu la interviu!”

„Am cerut televiziunilor să vină Pintilii în locul lui Leo Strizu la interviuri, ce să facem mai mult de atât? A vorbit MM cu televiziunile, să vorbească ele mai departe la FRF, dar nu se poate.

N-am avut probleme în apărare în prima repriză când a fost Oaidă acolo. Edjouma înscrie goluri, dar trebuie mai multă agresivitate acolo la mijlocul terenului.

ADVERTISEMENT

Deci ne-am înțeles… nu-l mai întrebați pe Strizu cine face echipa, că acum știți, da?”, a mai spus Gigi Becali.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,38 este cota pentru „1 solist” la FCSB – FC Mioveni. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT