Sport

Gigi Becali dă de pământ cu Florin Talpan după tirada de la Fanatik SuperLiga: „Săptămâna viitoare îi pun sechestru pe casă!”

Gigi Becali a intervenit după tirada lui Florin Talpan de la Fanatik SuperLiga și îl amenință pe juristul CSA Steaua că îi va pune sechestru pe casă.
30.03.2023 | 20:16
Gigi Becali da de pamant cu Florin Talpan dupa tirada de la Fanatik SuperLiga Saptamana viitoare ii pun sechestru pe casa
Gigi Becali dă de pământ cu Florin Talpan după tirada de la Fanatik SuperLiga. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Florin Talpan a avut o intervenție furibundă în emisiunea FANATIK SUPERLIGA, în care a susținut că a fost amenințat de mai multe ori cu moartea și că toate se întâmplă din cauza lui Gigi Becali.

Gigi Becali dă de pământ cu Florin Talpan după tirada de la Fanatik SuperLiga

Gigi Becali a dat de pământ cu Florin Talpan, după tirada juristului CSA Steaua din emisiunea FANATIK SUPERLIGA, în care a făcut mai multe acuzații dure: „Vreau să clarific un lucru de la început!

ADVERTISEMENT

Nu am nicio legătură cu amenințările cu moartea pe care acest Talpan susține că le-a primit și îi transmit să aibă mare grijă ce vorbește public pentru că nu te poți juca cu asemenea acuze la adresa mea, iar legea judecătorească este lege pentru toți”,

„Nu știu ce amenințări a primit el, iar eu cu Mitică Dragomir nu avem nicio treabă. Cum să primească amenințări din cauza mea? Nu a zis că am și pus eu pe cineva să îl amenințe?

ADVERTISEMENT

Iar acum să vorbim și de ăia 36 de milioane de euro. Vreau să întreb în numele cui a vorbit Talpan în această zi. Voi știți cumva? Comandanții lui știu despre ce a vorbit el?

Deci FCSB-ul va intra în Ghencea doar dacă vrea Talpan? Păi el trebuie să semneze actele? E stadionul lui Talpan să decidă el cine intră și cine nu intră conta cost pe Ghencea?”, a spus Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

ADVERTISEMENT

„Are să-mi dea 30.000 de euro!”

„Poate să urle la voi cât o vrea el, Talpan nu e stăpânul stadionului. Acel stadionul e făcut din banii lui Talpan? S-a făcut și patron acum? Să îmi trimită contul să îi dau ăia 36 de milioane de euro că o să îi trimit repede de tot banii ăștia.

Dar de banii pe care eu i-am investit în Ghencea nu spune nimic? De banii ăia băgați prin terenuri și pe la tribuna oficială nu spune nimic?

ADVERTISEMENT

Îi amintesc că a pierdut un proces și are să îmi dea 30 de mii de euro. Dacă nu mi plătește acești bani până luni, de săptămâna viitoare îi voi pune sechestru pe casa lui”, a continuat Gigi Becali.

„Gata, dacă îi place circul, atunci să facem circ. Are proces pierdut și are să îmi dea banii ăștia. Îi aștept până luni, iar dacă nu îmi dă banii voi declanșa procedurile de cerere de sechestru pe casa lui.

Țipă acum ca să îl vadă suporterii, dar să vedeți voi cum suporterii ăia vor ajunge să susțină FC Talpan”, a mai spus patronul vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink