Sport

Gigi Becali dă de pământ cu Florin Talpan după tirada de la Fanatik SuperLiga: „Săptămâna viitoare îi pun sechestru pe casă!”

Gigi Becali a intervenit după tirada lui Florin Talpan de la Fanatik SuperLiga și îl amenință pe juristul CSA Steaua că îi va pune sechestru pe casă.
30.03.2023 | 20:16
Gigi Becali da de pamant cu Florin Talpan dupa tirada de la Fanatik SuperLiga Saptamana viitoare ii pun sechestru pe casa
Gigi Becali dă de pământ cu Florin Talpan după tirada de la Fanatik SuperLiga. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Florin Talpan a avut o intervenție furibundă în emisiunea FANATIK SUPERLIGA, în care a susținut că a fost amenințat de mai multe ori cu moartea și că toate se întâmplă din cauza lui Gigi Becali.

Gigi Becali dă de pământ cu Florin Talpan după tirada de la Fanatik SuperLiga

Gigi Becali a dat de pământ cu Florin Talpan, după tirada juristului CSA Steaua din emisiunea FANATIK SUPERLIGA, în care a făcut mai multe acuzații dure: „Vreau să clarific un lucru de la început!

ADVERTISEMENT

Nu am nicio legătură cu amenințările cu moartea pe care acest Talpan susține că le-a primit și îi transmit să aibă mare grijă ce vorbește public pentru că nu te poți juca cu asemenea acuze la adresa mea, iar legea judecătorească este lege pentru toți”,

„Nu știu ce amenințări a primit el, iar eu cu Mitică Dragomir nu avem nicio treabă. Cum să primească amenințări din cauza mea? Nu a zis că am și pus eu pe cineva să îl amenințe?

ADVERTISEMENT

Iar acum să vorbim și de ăia 36 de milioane de euro. Vreau să întreb în numele cui a vorbit Talpan în această zi. Voi știți cumva? Comandanții lui știu despre ce a vorbit el?

Deci FCSB-ul va intra în Ghencea doar dacă vrea Talpan? Păi el trebuie să semneze actele? E stadionul lui Talpan să decidă el cine intră și cine nu intră conta cost pe Ghencea?”, a spus Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

ADVERTISEMENT

„Are să-mi dea 30.000 de euro!”

„Poate să urle la voi cât o vrea el, Talpan nu e stăpânul stadionului. Acel stadionul e făcut din banii lui Talpan? S-a făcut și patron acum? Să îmi trimită contul să îi dau ăia 36 de milioane de euro că o să îi trimit repede de tot banii ăștia.

Dar de banii pe care eu i-am investit în Ghencea nu spune nimic? De banii ăia băgați prin terenuri și pe la tribuna oficială nu spune nimic?

ADVERTISEMENT

Îi amintesc că a pierdut un proces și are să îmi dea 30 de mii de euro. Dacă nu mi plătește acești bani până luni, de săptămâna viitoare îi voi pune sechestru pe casa lui”, a continuat Gigi Becali.

„Gata, dacă îi place circul, atunci să facem circ. Are proces pierdut și are să îmi dea banii ăștia. Îi aștept până luni, iar dacă nu îmi dă banii voi declanșa procedurile de cerere de sechestru pe casa lui.

Țipă acum ca să îl vadă suporterii, dar să vedeți voi cum suporterii ăia vor ajunge să susțină FC Talpan”, a mai spus patronul vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT