Fotbal intern

Gigi Becali dă detalii despre „noul număr 9 de la FCSB”. „Meme a garantat. Vine liber de contract” Exclusiv

27.01.2021 | 16:28
Gigi Becali da detalii despre noul numar 9 de la FCSB Meme a garantat Vine liber de contract Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB se pregătește să transfere un atacant de careu după ce Sergiu Buș a plecat în Coreea de Sud. Gigi Becali a oferit ultimele detalii despre noul număr 9 de la FCSB, care urmează să sosească în orele următoare la București pentru a semna cu roș-albaștrii.

FANATIK a discutat cu patronul celor de la FCSB, care a dezvăluit că jucătorul care va veni este liber de contract și a fost propus de Meme Stoica, managerul general al clubului. Din informațiile FANATIK, este vorba despre un atacant din spațiul ex-iugoslav, care a reziliat recent cu fosta sa echipă și a fost de acord să vină la FCSB.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit pentru FANATIK ce știe despre „noul număr 9 de la FCSB”: „E liber de contract, vine azi sau mâine, iar Meme a garantat pentru el!”

Absența unui număr 9 s-a văzut în special în ultima partidă a celor de la FCSB, cea de la Pitești, unde trupa lui Toni Petrea a remizat alb riscând să rateze prima poziție a clasamentului la finalul etapei cu numărul 18.

Gigi Becali a avut o intervenție la Digi Sport după Argeș – FCSB 0-0, anunțând că va mai aduce un fundaș central și un atacant de careu. „O să iau un număr 9”, a spus patronul fără a intra în detalii.

ADVERTISEMENT

FANATIK a discutat cu Gigi Becali pentru a afla care este stadiul negocierilor cu atacantul care urmează să fie transferat de FCSB.

Ceea ce știu despre atacant îți spun. Nu știu nume sau altceva. Meme Stoica s-a ocupat de tot, el l-a propus, el a garantat pentru el. Mi-a spus că e valoros, dar nu cunosc mai multe. E treaba lui Meme.

ADVERTISEMENT

Mai știu că vine liber de contract, că doar nu stau să dau bani acum pe jucători și că urmează să vină la București să semneze azi sau poate mâine. Cam asta e cu noul număr 9. Nu mă întreba de naționalitate sau altceva, că am zis ce știu”, a declarat Gigi Becali pentru site-ul nostru.

Meme Stoica a anunțat că FCSB va semna curând cu un „număr 9”: „Aștept valul de critici TV”

Meme Stoica, omul care s-a ocupat de aducerea unui atacant de careu, a avut o postare în care a comparat FCSB cu Manchester City, având în vedere că și trupa lui Guardiola joacă fără vârf împins.

ADVERTISEMENT

Nici City n-are nr 9. În schimb, joacă pe terenuri ‘un picuț’ mai bune.

P.S. Aștept valul de critici TV zilele astea, după ce vom semna un nr 9. Liga 1 Casa Pariurilor, sau Casa Părerilor?”, a scris Meme pe contul personal de Facebook.

La prima vedere, ironia managerului de la FCSB poate fi îndreptată către comparația echipei sale cu Manchester City. Dar e posibil ca oficialul roș-albastru să aștepte critici de la analiștii TV în momentul în care se va ști numele celui care va veni liber de contract la FCSB, fiind propus și convins chiar de el!

  • 2 goluri în 10 partide a marcat Sergiu Buș, ultimul atacant de careu pe care l-a avut FCSB, recent plecat în Coreea de Sud
  • 300.000 de euro a primit Gigi Becali de la Seongnam pentru Buș, înlocuitorul acestuia urmând să vină liber de contract la FCSB, așa cum a venit și Sergiu în iulie 2020!

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Poli Iași: 1,75 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT