Sport

MM Stoica îi ia apărarea lui Nicolae Dică în fața criticilor: „A avut și are libertate totală”

Chiar dacă rezultatele FCSB nu sunt cele mai bune, MM Stoica este alături de antrenorul Nicolae Dică, pe care îl susține total.
19.09.2022 | 21:36
MM Stoica ii ia apararea lui Nicolae Dica in fata criticilor A avut si are libertate totala
MM Stoica încearcă să mascheze evidențele în privința ordinelor lui Gigi Becali de la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a explicat că nu se pune problema ca Nicolae Dică să plece de la FCSB și a spus că acesta a avut și va avea în continuare libertate la echipă.

MM Stoica îl susține total pe Nicolae Dică

MM Stoica a vorbit despre libertatea pe care o are Nicolae Dică la FCSB, încercând să mascheze evidențele în privința ordinelor lui Gigi Becali, patronul vicecampioanei României fiind cel care a spus că decide tot ce se întâmplă la echipă.

ADVERTISEMENT

„Normal că rămâne Dică, el a calificat echipa în Europa. Dică poate să rezolve problemele, are sprijin total. A avut și are libertate totală.

Vi se pare că nu e libertate când spune Gigi că vrea să îi vadă pe Omrani și pe Compagno împreună? Păi și noi vrem să-i vedem jucând pentru că de-aia i-am adus.

ADVERTISEMENT

Gigi a mai spus că închide echipa și a adus doi jucători pe bani mulți după aceea”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

MM Stoica a explicat înfrângerea FCSB-ului cu U Craiova

MM Stoica a vorbit și despre înfrângerea suferită de FCSB împotriva Universității Craiova, explicând că vicecampioana României trece printr-o serie de ghinioane:

ADVERTISEMENT

„Asist la un lanț de ghinioane cum rar am văzut. La meciul cu Voluntari a alunecat Risto Radunovic când faza nu anunța nimic și a egalat Nemec. Acum, a fost autogolul antologic a lui Oaidă.

Nu am văzut o astfel de serie nici anul trecut de victorii ca la noi, deci cumva se întorc toate în viață și se vor întoarce și acum în favoarea noastră.

ADVERTISEMENT

Declarația lui Markovic o pun pe seama faptului că întrebarea primită de reporter a fost obraznică. Faptul că la ieșirea lui Oaidă numele îi era scandat… pe de altă parte, ne-a lipsit Edjouma, nu caut scuze”.

„Octavian Popescu a avut o ocazie mare, trebuia să marcheze. Atât am putut, e indiscutabil că jucând în Europa, în fața unor adversari de calibru. Una e să citești pe net că Fabio Silva a costat 40 de milioane de euro și că joci împotriva lui Vertonghen pe care l-ai văzut 10 ani la televizor.

Plătim în campionat. Ăsta e momentul zero la noi. Fac un pariu, începând de acum, până la finalul sezonului regulat, am curaj să pariez că noi vom fi pe primul loc dacă ar fi să începem campionatul acum.

Am făcut transferuri bune, iau în calcul și momentele când scăpăm de Europa, pentru că noi avem un program greu. Vom acorda o atenția mult, mult mai mare campionatului. E posibil ca 6-7 jucători să nu facă nici deplasarea în Danemarca. Noi nu ne mai jucăm”, a continuat MM Stoica.

„Eu sunt buimac și sunt de 30 de ani în fotbal, nu s-a terminat niciodată atât de repede, nu am jucat niciodată atât de des din 3 în 3 zile. Nici n-au timp să antreneze echipa asta, când să o antrenezi?

Nu ai când s-o antrenezi, îți trebuie un lot numeros și valoros ca să ai jucători pentru duminică și pentru joi, ceea ce e imposibil”, a mai spus managerul general al vicecampioanei României.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru „1 solist” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT