Fotbal intern

Gigi Becali dă vina pe Mihai Stoica pentru ratarea transferului lui Alex Mitriță: “Așa e când te consulți cu specialiștii!” Răspunsul lui Meme

18.10.2019 | 15:00
Gigi Becali da vina pe Mihai Stoica pentru ratarea transferului lui Alex Mitrita Asa e cand te consulti cu specialistii Raspunsul lui Meme
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a continuat seria atacurilor îndreptate către Mihai Stoica, pe care îl consideră vinovat pentru jucătorii pe care FCSB nu i-a transferat. După Andrei Burcă sau Mike Cestor, Alex Mitriță se alătură pe o astfel de listă, patronul “roș-albaștrilor” declarând că-l putea lua pe actualul jucător de la New York City cu 700.000 de euro.

UPDATE, ora 15.00. Meme Stoica a postat un mesaj pe pagina de Facebook în care îl contrazice pe Gigi Becali și dezvăluie că patronul FCSB-ului a dorit să-l aducă pe Valentin Costache de la Dinamo, dar că el și Dică i-au transmis că nu e profilul de jucător pe care-l doresc la vicecampioana României. “E posibil ca Gigi să se fi consultat cu “specialiști” când i s-a ivit – conform spuselor lui – oportunitatea de a-l achiziționa pe Alexandru Mitriță cu 700.000 de euro, dar în niciun caz nu e vorba de mine. Poate de acolo s-a născut această teribilă confuzie.

ADVERTISEMENT

P.S. Când Craiova l-a transferat definitiv pe Mitriță, la Steaua pe poziția lui erau Teixeira, Tănase și Coman. Noi am avut multe discuții despre Alexandru Băluță, jucător pe care eu l-am apreciat și-l apreciez enorm. Poate și de aici s-a născut această teribilă confuzie”a scris Meme Stoica.


Alexandru Mitriță putea ajunge la FCSB în schimbul a 700.000 de euro

Alexandru Mitriță a jucat un sezon sub formă de împrumut la FCSB, dar a prins meciuri doar la echipa de tineret, înființată pentru competiția Uefa Youth League. Gigi Becali dezvăluie că-l putea achiziționa pe Mitriță în schimbul a 700.000 de euro, dar, în urma consultărilor cu Mihai Stoica, director sportiv la FCSB în acea perioadă, a decis să oprească tratativele.

ADVERTISEMENT

Așa e când te consulți cu specialiștii. Iar o să se supere Meme. A fost la nunta fiicel mele, îl iubesc, dar când văd niște lucruri… Nu mă mai consult în viața vieților mele cu nimeni. Pe Mitriță puteam să îi iau cu 700.000 de euro la început, apoi am vrut să dau 3 milioane, dar nu l-am mai putut lua. Mitriță e fotbalist“, a declarat Becali la ProX.

Alex Mitriță a jucat în UEFA Youth League pentru FCSB. Sursă Foto: Sportpictures
Alex Mitriță a jucat în UEFA Youth League pentru FCSB. Sursă Foto: Sportpictures

Gigi Becali a vorbit și despre o posibilă revenire a lui Mihai Stoica la FCSB. Latifundiarul din Pipera recunoaște că nu ar mai avea nevoie de fostul director sportiv, postul fiind ocupat în prezent de Narcis Răduca, dar, datorită relației de prietenie dintre ei, nu l-ar putea refuza pe Meme: “Eu spun un lucru. Nu am nevoie, dar pentru că e prietenul meu, oricând poate să zică că vrea serviciu. E prietenul meu și îl primesc, dar nu pentru că am nevoie. El a plecat când se clătina corabia. Nu pot eu să zic să revină. Ușa lui la FCSB e deschisă cât timp sunt eu stăpân“.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Narcis Răducan nu a fost invitat la nunta Teodorei Becali

Mai mulți oameni din fotbal au fost prezenți la nunta fiicei lui Gigi Becali cu Mihai Mincu, printre care Mihai Stoica, Mihai Teja sau Nicolae Dică. Patronul FCSB declară că Narcis Răducan, directorul sportiv, și Bogdan Vintilă, antrenorul clublui, nu au fost invitați din cauză că sunt doar simpli angajați ai clubului.

Ce legătură are că Meme a fost și Narcis nu? Am invitat prietenii la nuntă. Narcis nu e prieten cu mine. E angajat la mine la club. Nici Vintilă nu a fost. Au venit Dică și Teja. Pe Dică îl iubesc, e un om de prea bună calitate, iar Teja venea oricum. Am chemat doar câțiva prieteni, pe Păunescu, Mitică Dragomir, Hrebenciuc“, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT