Fotbal intern

GIGI BECALI. Cu vrăjitoare la echipă: “SĂ NU O VĂD!”

GIGI BECALI. Chinuit de probleme la inghinali, dar cu o dorinţă teribilă de a evolua cu Irlanda de Nord, Răzvan Raţ a apelat, pe ultima sută, la celebrul vraci de la Belgrad, Mariana Kovacevic....
12.11.2014 | 00:10

GIGI BECALI. Chinuit de probleme la inghinali, dar cu o dorinţă teribilă de a evolua cu Irlanda de Nord, Răzvan Raţ a apelat, pe ultima sută, la celebrul vraci de la Belgrad, Mariana Kovacevic. Chiar dacă se află după gratii, la Poarta Albă, Gigi Becali a auzit decizia luată de căpitanul naţionalei şi, pentru că el este contra acestor practici, le-a transmis oficialilor de la Steaua să nu cumva să le vină vreo idee în acest sens, cu jucătorii accidentaţi.

GIGI BECALI. Finanţatorul Stelei este la curent cu tot ce se întîmplă la Steaua, dar şi în fotbalul românesc. FANATIK.RO a aflat că Gigi Becali menţine şi acum o decizie la clubul din Ghencea pe care a luat-o cu patru ani în urmă! Concret, Gigi nu vrea să audă nici în ruptul capului de posibilitatea ca jucătorii săi să meargă să se trateze la Belgrad, la specialista Mariana Kovacevic, pe care finanţatorul o consideră, de fapt, o VRĂJITOARE. De ce s-a asigurat finanţatorul Stelei că fotbaliştii lui nu vor călca pragul nici unui vraci? Zilele trecute, Becali a aflat la ştirile sportive că Raţ s-a dus să se trateze la Kovacevic. În acel moment, patronul campionilor şi-a adus aminte că şi jucătorilor roş-albaştri le-a trecut prin cap să ajungă la Belgrad. Surse din anturajul clubului din Ghencea ne-au dezvăluit că lui Gigi Becali i-a ajuns la urechi informaţia că Latovlevici ar fi vrut să meargă la Mariana Kovacevic, pentru a i se încerca rezolvarea problemelor musculare pe care medicii nu i le-au descoperit la analize. ”Voi sînteţi nebuni? Dacă aflu că s-a dus unul dintre ei la aia din Serbia, l-am ars”, a tunat Becali de la Poarta Albă.

1108984-27

 

Tănase a vrut să se ducă la Mariana Kovacevic, Gigi s-a opus

GIGI BECALI. Primul fotbalist al Stelei care a avut intenţia să apeleze la tratamentul vraciului Mariana Kovacevic a fost căpitanul Cristi Tănase, în 2010, care suferise o ruptură musculară în timpul unui meci. Preşedintele Argăseală i-a spus imediat lui Becali, care a devenit un car de nervi. “Bă, voi sînteţi nebuni? Aţi ajuns să trataţi jucători la vraci? Dacă Tănase se duce acolo, vă dau afară pe toţi. Să nu vă mai aud niciodată de asta“, a fost răspunsul lui Gigi Becali.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ NAPOCA 5-1,LIGA 1 (5.08.2012)

GIGI BECALI. Diego Costa s-a tratat la Belgrad

GIGI BECALI. ”Vraciul modern” i se spune Marianei Kovacevic, deoarece ea tratează jucătorii cu placentă umană, iar gelul pe care îl pune pe locul problemelor musculare este procurat din reţeta proprie, pe care nu o divulgă. În decursul anilor, pe uşa cabinetului său au intrat fotbalişti celebri precum Van Persie, Alexis Sanchez, Lampard şi Gerrard. Ultimul mare jucător care i-a călcat pregul a fost Diego Costa. Acesta a ţinut morţiş să fie pe teren la finala Ligii Campionilor, dintre echipa sa Atletico Madrid şi Real Madrid.

FBL-ESP-LIGA-VALLADOLID-ATLETICO

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

 

Tags: