Fotbal intern

“El vrea să fie FURATĂ Steaua! La meciul direct, pac, cap şi PAJURĂ!”

CFR Cluj are un start foarte bun de sezon după ce echipa antrenată de Dan Petrescu a câştigat şase din cele şapte meciuri din Liga 1 Betano. Clujenii sunt pe primul loc al clasamentului, la...
22.08.2017 | 00:05
El vrea sa fie FURATA Steaua La meciul direct pac cap si PAJURA
ADVERTISEMENT

CFR Cluj are un start foarte bun de sezon după ce echipa antrenată de Dan Petrescu a câştigat şase din cele şapte meciuri din Liga 1 Betano. Clujenii sunt pe primul loc al clasamentului, la patru puncte deasupra celor de la FCSB. Finanţatorul vicecampioanei, Gigi Becali, susţine că ”Bursucul” şi-ar dori ca echipa sa să fie dezavantajată de arbitri şi-i transmite acestuia că poate pleca din Liga 1 oricând doreşte.

Dan Petrescu vrea să fie ajutat doar el. Lui nu-i convine dacă Steaua nu e furată. Cine ţipă mai mult ăla are dreptate, zice el. Dar noi n-am ţipat mai mult decât el. Nouă ne-au furat mingea din poartă şi el se ia de noi! Nouă ni s-au furat două puncte, lui ce i s-a furat? El vrea să fie furată Steaua, altfel ţipă. Eu asta am văzut la el. Are atâta tupeu încât spune că unele echipe marchează din ofsaid. Vă daţi seama cât tupeu! Nu e niciun război, ăsta-i tupeul lui. Lui nu îi convine că n-a fost furată Steaua la ultimul meci. El e un băiat bun, dar spune că-şi apără echipa lui. Băi, Dane, tu ţipi şi dacă Steaua nu e furată!

ADVERTISEMENT

La meciul direct, cap şi pajură! Pac, cap şi pajură! Vine la noi, pac le dăm în cap. Îi batem de 4 ori tur-retur. Să vezi ce o să ţipe atunci. Cum să dăm noi gol, el e Dan Petrescu, a venit în România. El nu-şi dă seama că există lume aici care ţipă mai tare. Îl am şi pe MM aici. Mie nu-mi trebuie facebook să vorbesc, eu vorbesc în direct. Cu alte cuvinte, el era supărat că Steaua a fost arbitrată corect. Convenţia lui să vină în România era ca Steaua să fie furată“, a spus patronul FCSB.

Declaraţia lui Becali a venit ca urmare a unui punct de vedere exprimat de Petrescu după jocul cu FC Voluntari, “Alte echipe vorbesc de arbitraje. Noi nu dăm pe Facebook. Să ne lase în pace. Cei care vorbesc să se uite la ei şi să ne lase în pace. Alte echipe dau goluri din ofsaid, după faulturi”, a comentat Petrescu.

ADVERTISEMENT

Interesant este faptul că Gigi Becali a vrut să-l aducă în trecut pe Dan Petrescu la echipă, însă marea problemă a fost faptul că cei doi au o altă filosofie a jocului şi că ar fi existat şanse mari să nu se înţeleagă. Acesta a mai precizat că dacă CFR Cluj nu va ieşi pe primul loc la sfârşitul sezonului, mandatul pe banca ardelenilor poate fi considerat cu uşurinţă un insucces.

“Eu l-am vrut pe Dan Petrescu de mai multe ori. Am încercat să colaborez cu el. Dacă nu iese pe primul loc înseamnă că nu a avut succes. Nu ştiu dacă mă înţelegeam cu Dan Petrescu. Avem altă gândire, nu ne înţelegeam şi poate ne certam”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT