Fotbal intern

Gigi Becali, dat în judecată de Marko Momcilovic după ce a fost trecut în șomaj tehnic: “E o discriminare, și-au bătut joc de mine!”

02.07.2020 | 11:25
Gigi Becali dat in judecata de Marko Momcilovic dupa ce a fost trecut in somaj tehnic E o discriminare siau batut joc de mine
ADVERTISEMENT

Nu e deloc liniște la FCSB. Echipa a pierdut orice șansă de a mai lupta la titlu cu CFR Cluj și Craiova și se mai agață de acest sezon doar prin Cupă, acolo unde este cu un picior și jumătate în finală după 3-0 pe terenul lui Dinamo.

Dincolo de rezultatele mult sub așteptări problemele de vestiar sunt din ce în ce mai mari, jucătorii ajungând chiar să refuze să se mai antreneze sub comanda lui Bogdan Vintilă.

ADVERTISEMENT

Însă cele mai serioase probleme sunt cauzate de relația dintre principalul finanțator al clubului, Gigi Becali și jucători. Francezul Harlem Gnohere a exprimat multe opinii în acest sens după ce s-a despărțit de FCSB, sârbul Bogdan Planic a plecat și el după un raport conflictual cu Becali, iar acum Marko Momcilovic este și el decis să îl acționeze în instanțele sportive pe latifundiar.

Gigi Becali, un nou proces cu un fost jucător de la FCSB, sârbul Momcilovic

Momcilovic, care s-a despărțit și el în această perioadă de FCSB, susține că decizia lui Gigi Becali de a băga în șomaj tehnic doar șase jucători din lot, printre care el și Bogdan Planic, a fost o discriminare și e decis să își recupereze banii. FANATIK a dezvăluit încă din luna decembrie calvarul prin care a trecut Marko Momcliovic la FCSB,

ADVERTISEMENT

“O să încep o acțiune la FIFA, să îmi recuperez toți banii. Fiindcă e discriminare să trimiți în șomaj tehnic doar 6 jucători din tot lotul. Măcar pe ceilalți i-a chemat la bază, se puteau antrena, stăteau acolo, mâncau acolo.

Cum a explicat Valeriu Argăseală decizia

Eu a trebuit să suport toate cheltuielile astea de cazare și masă singur. Și-au bătut joc de mine! Încă o dată.

ADVERTISEMENT

Valeriu Argăseală îmi spunea că e un articol în regulamentele FIFA care le permite să bage în șomaj tehnic jucătorii aflați spre final de contract. O să ne judecăm, să vedem, a declarat Momcilovic pentru gsp.ro.

Nu i s-a plătit nici operația de spate

Momcilovic a mai scos la suprafață un alt aspect care reprezintă o bilă foarte neagră pentru clubul bucureștean. Acesta nu a plătit nici un euro din operația suferită de jucător la spate.

ADVERTISEMENT

“Nici operația la spate nu mi-au plătit-o, iar pe mine m-a costat 4.000 de euro. Am adus actele doveditoare la club, dar nimeni nu a mai zis nimic. Parcă mă accidentasem în discotecă, nu pe teren” – a spus jucătorul care a îmbrăcat timp de patru ani și jumătate tricoul lui FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoşani: 2,05 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT