Gigi Becali, decizie fără precedent! „Sunt scârbit”

Alexandru Năstase   
în HotNews
12/09/2020, 10:46
Gigi Becali, decizie fără precedent! „Sunt scârbit” GALERIE FOTO

Gigi Becali a luat o decizie fără precedent, Latifundiarul din Pipera pare că s-a săturat să tot facă acte de caritate și, inclusiv din acest motiv, ar intenționa să se dea deoparte și să-și petreacă viața în liniște.

De altfel, latifundiarul din Pipera este mai hotărât ca oricând să se retragă din lumina reflectoarelor. Rămâne de văzut cât va rezista patronul FCSB fără să discute cu presa.

Becali a anunțat că a dat ”block” tuturor ziariștilor. Culmea, finanțatorul roș albaștrilor spune că nici măcar nu se mai uită la televizor.

Ce decizie a luat Gigi Becali

“Tată, vă rog din suflet să mă lăsați. Presa a ajuns rău de tot și eu prefer să stau deoparte. Am renunțat până și la televizor, nu mai am.

Pentru că sunt scârbit de tot. Cine sunt eu, să salvez lumea? Pe mine mă știu 22 milioane de români.

Nu le pot rezolva problemele tuturor. Am dat «block» tuturor ziariștilor. Vreau să-mi trăiesc viața în liniște.

Voi sunteți ultimii cu care mai vorbesc. Vă rog să uitați de mine. Gigi Becali nu mai vă face vouă subiecte.

Regret că ajung să anunț prin telefon. Nu vreau să jignesc pe nimeni. Am renunțat la televizor, habar nu am ce se mai petrece”, a declarat Gigi Becali pentru cancan.ro

Vă readucem aminte că Gigi Becali este cunoscut pentru actele filantropice făcute de-a lungul timpului. Acesta a venit nu o dată în sprijinul oamenilor. Și ieșirile în presă erau preferatele latifundiarului din Pipera.

 

Închide ×