Fotbal international

Gigi Becali, decizie radicală după cazurile de Covid-19 de la FCSB! Ce se întâmplă cu jucătorii

14.08.2020 | 17:08
Gigi Becali decizie radicala dupa cazurile de Covid19 de la FCSB Ce se intampla cu jucatorii
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a luat o decizie radicală după cele patru cazuri de Covid-19 din rândul jucătorilor lui Toni Petrea.

”Roș-albaștrii” au patru cazuri de coronavirus în cadrul clubului, iar FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că aceștia sunt jucătorii Gabriel Simion, Alexandru Pantea, Răzvan Udrea și Toma Niga.

ADVERTISEMENT

Clubul FCSB a remis un comunicat prin care confirmă cele 4 cazuri de coronavirus din lot, precizând totodată că jucătorii sunt asimptomatici și că au fost izolați de restul coechipierilor.

Decizie drastică luată de Gigi Becali la FCSB după cazurile de Covid-19

La scurt timp după apariția celor patru cazuri de coronavirus la FCSB, finanțatorul Gigi Becali a luat decizia ca jucătorii și antrenorii să rămână în cantonament, la baza clubului din Berceni, în următoarea perioadă pentru a evita răspândirea virusului.

ADVERTISEMENT

”Vom face teste acum din două în două zile, să fim siguri, nu ne jucăm, că vin meciurile de Europa League. Băgăm în carantină, băgăm în cantonament, așa trebuie dacă vrei să faci ceva în viață”, a declarat omul de afaaceri pentru digisport.ro.

”Toată lumea în cantonament, dacă vrei să faci ceva, toată lumea stă la bază, nu mai iese nimeni de acolo. Jucătorii și-așa iau foarte mulți bani, să stea în cantonament”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Vestea infectării celor patru a venit ca un șoc pentru conducătorii clubului, deoarece mai sunt șase zile până la debutul în noul sezon al campionatului intern.  FCSB urmează să joace în prima etapă în deplasare cu Astra Giurgiu, meciul fiind programat joi, 20 august, de la ora 20:30.

Secretarul general al LPF, Justin Ștefan, a declarat că în acest moment întâlnirea dintre Astra Giurgiu și FCSB nu este în pericol să nu se dispute, deoarece este vorba de patru jucători care nu sunt în lotul A al ”roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

O altă mare problemă pentru trupa lui Gigi Becali o reprezintă faptul că mai sunt mai puțin de două săptămâni până la partida cu FC Shyrak din primul tur preliminar al Europa League, programată la 27 august, pe Arena Națională.

UEFA a stabilit un protocol clar prin care o echipă care are mai multe cazuri de Covid-19 și nu se poate prezenta la un joc deja programat va pierde la ”masa verde” cu 0-3 și astfel va fi eliminată din competiție.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – FCSB: 3,55 este cota pentru „gazdele câștigă prima repriză“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT