Sport

GIGI BECALI. Decizie ŞOC! A RENUNŢAT la 60.000.000 € după arestările din dosarul ANRP!

GIGI BECALI. Printr-o notificare trimisă Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor în data de 04.12.2014, domnul Vasile Geambazi, nepotul preferat al lui Gigi Becali, a anunţat...
05.12.2014 | 18:40
GIGI BECALI Decizie SOC A RENUNTAT la 60000000 E dupa arestarile din dosarul ANRP

GIGI BECALI. Printr-o notificare trimisă Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor în data de 04.12.2014, domnul Vasile Geambazi, nepotul preferat al lui Gigi Becali, a anunţat că renunţă la drepturile care fac obiectul unui dosar de despăgubire în valoare totală de 60 de milioane de euro, pe care urma să îi primească de la ANRP în baza unor decizii irevocabile ale instanţei!

GIGI BECALI. Conform surselor FANATIK.RO, Becali l-a chemat la Poarta Albă în cursul săptămînii trecute pe nepotul său Vasile Geambazi şi i-a solicitat expres să facă repectiva notificare. “Geambazi a ieşit galben la faţă de la Poarta Albă! Nu a primit nicio explicaţie logică de la Gigi, ci doar ordinul expres să facă de urgenţă adresa către ANRP că renunţă la bani. Nimeni din familie nu înţelege decizia lui Gigi. Totuşi, vorbim de 60 de milioane de euro, nu de 3 lei”, au dezvăluit surse apropiate familiei Becali!

EXCLUSIV / EXPLOZIV!!! VEZI MOTIVAREA SENTINŢEI ÎCCJ!!!! ÎL DISTRUGE PE BECALI!!! “A ÎNREGISTRAT MARCA STEAUA CU REA CREDINŢĂ!!!”

GIGI BECALI. Gigi Becali este cel care, în 2012, în direct la RTV, a dezvăluit mafia din ANRP cu privire la retrocedările făcute! “Mi s-a cerut şpagă şi aş fi dat, dar mi-i frică, că e corupţie”, dezvăluia la acea vreme  Becali! Vezi mai jos video cu dezvăluirile fabuloase făcute de Becali în urmă cu 2 ani, care au fost confirmate de DNA în urmă cu 2 săptămîni.

GIGI BECALI. DNA a reţinut şefa DIICOT Alina Bica şi fosta conducere a ANRP în urmă cu 2 săptămîni, obţinînd mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile în instanţă, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie!

GIGI BECALI. VIDEO SOC CU DEZVALUIRILE LUI BECALI

Loading the player…

BECALI A RENUNŢAT!!!! S-A DECLARAT INVINS!!! STEAUA DEVINE ISTORIE!!! ANUNŢUL BOMBĂ FĂCUT ÎN ACEASTĂ DIMINEAŢĂ!!! “GATA!!! DE DUMINICĂ….”

GIGI BECALI. În dosarul de la ANRP, Vasile Geambazi dobândise dreptul de proprietate asupra unui teren de 14,7 ha din oraşul Voluntari în urma unui contract de cesiune. Persoanele care au revendicat iniţial suprafaţa respectivă îşi înstrăinaseră drepturile încă din anul 2003.

GIGI BECALI. În anul 2011, S.C. Romcontrol S.A. a întocmit în acest dosar un raport de evaluare şi a stabilit valoarea terenului la suma de 205.352.000 de lei.

GIGI BECALI. În anul 2012, domnul Geambazi a dat în judecată Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor (CCSD), solicitând emiterea titlului de despăgubire.

GIGI BECALI. La data de 06.11.2014, Curtea de Apel Bucureşti a obligat Comisia Naţională pentru Compensarea Imobilelor (succesoarea Comisiei Centrale) să emită titlul de despăgubire în condiţiile Legii nr. 165/2013, ceea ce ar fi presupus ca valoarea imobilului să fie stabilită prin aplicarea grilei notarilor publici şi să se acorde, prin compensare în puncte, doar contravaloarea sumei plătite fostului proprietar şi 15% din diferenţa până la valoarea imobilului.

GIGI BECALI. Reamintim faptul că domnul Vasile Geambazi a fost titularul unui alt dosar de despăgubire înregistrat la ANRP, aferent unui teren de 21,7 ha, situat, de asemenea, în oraşul Voluntari, pentru care acesta a dobândit dreptul la proprietate printr-un contract de cesiune încheiat în anul 2009.

GIGI BECALI. În legătură cu acest dosar, în anul 2012, instanţa a hotărât ca statul român, prin Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor, să emită titlu de despăgubire potrivit raportului de evaluare întocmit de S.C. Business Evaluator, respectiv 297.630.000 lei. În acest prim dosar, Comisia Naţională pentru Compensarea Imobilelor a emis, în data de 27.06.2013 un titlu de despăgubire, iar Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor a emis, în data de 20.06.2014, un titlu de plată pentru prima din cele cinci tranşe aferente titlului de despăgubire.

Tags: