Life

Gigi Becali, decizie uluitoare în legătură cu marșul LGBTQ: ”Dacă nu face Patriarhia, voi face eu”

Gigi Becali a avut o reacție neașteptată față de parada LGBTQ, care este programată pentru ziua de sâmbătă, 14 august 2021.
13.08.2021 | 12:42
Gigi Becali decizie uluitoare in legatura cu marsul LGBTQ Daca nu face Patriarhia voi face eu
ADVERTISEMENT

Latifundiarul din Pipera a luat o decizie uluitoare legat de organizarea marșului PRIDE, cu o zi înainte de Adormirea Maicii Domnului, sărbătoare cinstită pe 15 august.

Gigi Becali este un credincios convins, dovadă că este gata să meargă în urma paradei cu icoane și aghiasmă, totul spune afaceristul, pentru a alunga demonii.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, declarație despre marșul LGBTQ. Ce vrea să facă afaceristul

„O să vă spun, ca să înțeleagă toată lumea. Să nu mai existe contradicții. Oamenii ăștia e păcatul lor, fac ce vor, sunt liberi.

Fac ostentativ, e păcatul lor, treaba lor. Noi îi lăsăm, că așa e democratic, fac conform legii. 

ADVERTISEMENT

Ce trebuie să facem noi, acuma, și să înțeleagă și părintele Guia. Și toată ortodoxia și toți care sunt împotriva manifestației să înțeleagă ce trebuie să facem.

Isus când a băgat pe diavol în porci, a aruncat porcii în mare și s-au înecat porcii și au murit dracii. Atunci Iisus a sfințit apa în care erau dracii și demonii”, a spus Gigi Becali pentru romaniatv.net.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri este gata să urmeze același traseu ca și comunitatea LGBTQ, dorind să sfințească fiecare loc prin care au trecut aceștia, milimetru cu milimetru.

Fiecare loc trebuie dat cu aghiasmă, mai spus finanțatorul de la FCSB, care este de părere că se vor abate foarte multe nenorociri asupra noastră în caz contrar.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: ”Pe unde trec ei vor fi și demoni”

„Noi ce să facem: acolo pe unde trec ei, acolo duhuri necurate vor fi și demoni. Atunci Biserica, cu icoane și Sfânta Cruce, cu aghiasmă și cântece de biruință, să luăm exact marșul lor și tot să sfințim, milimetru cu milimetru.

Așa cum a sfințit Iisus apă marii, să alunge demonii din apă. Dacă nu vom face asta, nenorociri mari se vor întâmpla pe tot parcursul lor.

Și noi vom face și dacă nu face Patriarhia, voi face eu, cu preoți și cu heruvimi și serafimi, ca nici un centimetru călcat de ei să nu rămână nesfințit cu aghiasmă”, a completat Gigi Becali pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT