Fotbal intern

Gigi Becali, declaraţie şocantă despre căutările de antrenor la FCSB: “I-am dat mesaj lui Hagi, să mi-l dea pe Cătălin Anghel!”. Cum a confirmat FANATIK

03.08.2019 | 21:09
Gigi Becali declaratie socanta despre cautarile de antrenor la FCSB Iam dat mesaj lui Hagi sa mil dea pe Catalin Anghel Cum a confirmat FANATIK

Gigi Becali este în căutare de antrenor pentru FCSB. FANATIK a aflat că Edi Iordănescu este varianta pe care şi-o doreşte cel mai mult patronul FCSB şi că a vorbit deja cu Anghel Iordănescu, tatăl lui Edi transmiţându-i lui Becali că îl va convinge el pe junior să accepte venirea la FCSB. Doar că, momentan, cu Edi nu se poate vorbi, el aflându-se în Elveţia la tratament. Aşa că, momentan Becali a confirmat în intervenţia de la Fotbal Club de la TV Digisport lucrurile dezvăluite de FANATIK, inclusiv cel despre Devis Mangia, care a fost gata să fie numit la FCSB, patronul răzgândindu-se brusc. Iar apoi a dat o declaraţie cu adevărat şocantă!

Gigi Becali, mesaje pentru Gheorghe Hagi: “Dă-mi-l pe Cătălin Anghel! Plătesc!”

Becali a afirmat că l-a bombardat cu mesaje pe Gheorghe Hagi pentru ca acesta să i-l lase la FCSB pe Cătălin Anghel în funcţia de antrenor principal! Anghel este secundul lui Hagi şi a fost şi în postura de “principal” al celor de la Viitorul între 2009 şi 2013. a revenit apoi din 2015 la echipă şi de atunci este secundul patronului- antrenor Gheorghe Hagi. Aşa că e normal că Becali să şi-l dorească, din moment ce aspiră, oficial sau neoficial, la aceeaşi titulatură ca aceea a “Regelui”. “I-am zis lui Hagi să mi-l dea pe Anghel. A fost prima opţiune. E şcoala lui Gică, e ce-mi trebuie mie. I-am dat mesaj. Patru mesaje i-am dat! I-am zis că plătesc dacă trebuie. Acum aştept răspuns de la Gică”, a fost declaraţia lui Becali.

Cătălin Anghel este secundul lui Gheorghe Hagi la Viitorul
Cătălin Anghel este secundul lui Gheorghe Hagi la Viitorul

Apoi a vorbit despre Devis Mangia și motivul pentru care aducerea fostului antrenor al Craiovei a picat. Becali afirmase că totul era stabilit şi negociat, inclusiv salariul pentru Mangia (care urma să fie acelaşi ca la Craiova), însă că apoi s-a răzgândit. De ce? “I-am luat bilet de avion, negociase,, au vorbit Meme și Argăseală, pentru un contract de 15.000 de euro pe lună, fără clauză de reziliere. Trebuia să vină mâine (n.r. duminică), dar am renunțat din motive personale, extrasportive. Nu vreau să spun despre ce e vorba”. 

Ce a spus despre Edi Iordănescu şi despre jucători

“Mi s-au propus astăzi 20 de antrenori. Şi români, şi străini. Impresari, prieteni…toţi îmi propun. L-am sunat şi pe Andone azi şi i-am cerut părerea. Trei-patru antrenori…Pe listă sunt cinci acum. Rednic nu e pe listă, aş vrea să-l iau, dar îl acceptă vreodată galeria Stelei? Nu-l acceptă! Sunt şi doi cu pedigree stelist pe listă. Edi…bineînţeles că e şi el pe listă! Cu el nu pot să vorbesc, nici n-ai cum să vorbeşti cu el acum. Dar e pe listă”.  

 “Păi ce să fac, dacă uite, mă refuză Croitoru?! (n.r. râde) Atât îl duce pe el mintea! A antrenat şi el trei meciuri în Liga 1, a câştigat unul şi uite că refuză Steaua! Doamne, fereşte!”

“L-am luat pe Creţu. Eu zic că acum, pe benzi, o să spulberăm! Atacantul polonez (n.r.Lukasz Gikiewicz, transferat vineri de FCSB)….Meme mi-a zis că atacă bine poarta, nu prea are fizic, aşa…dar să vedem” .