Fotbal intern

Gigi Becali, declaraţie uluitoare despre Dybala. “Tu îl compari cu Moruţan? E o piticanie de 1.67!”

02.10.2018 | 12:46
Gigi Becali declaratie uluitoare despre Dybala Tu il compari cu Morutan E o piticanie de 167

Gigi Becali, declaraţie uluitoare despre Paulo Dybala, fotbalistul lui Juventus cotat de site-urile de specialitate la 110.000.000 de euro. Latifundiarul din Pipera crede că Olimpiu Moruţan este cel mai scump jucător din România şi i-a pus o clauză de reziliere în valoare de 150 de milioane de euro, iar acesta este de părere că fotbalistul său este mult mai valoros decât starul lui Juventus.

Paulo Dybala nu a fost singurul star din fotbalul mondial luat la ţintă de Gigi Becali. Patronul vicecampioanei României susţine că Luka Modric, cel mai bun jucător din lume pe anul 2018, nu era nici la jumătatea nivelului lui Olimpiu Moruţan când avea 19 ani.

“Cum să dai 20-30 de milioane pe un fotbalist? Peste doi ani o să coste un fotbalist 500 – 600 de milioane de euro. Acum vor să îl cumpere pe Mbappe cu 300.000.000 de euro. Eu îl am pe Moruţan şi el e puţin mai mult ca Modric. Nu? Aşa e! El are 19 ani acum şi Modric nu era nici jumătate cât Moruţan la 19 ani. Dacă o să fie la fel de serios o să vedeţi… Tu îl compari pe Dybala cu Moruţan? Dybala e o piticanie de 1.67 (n.r. Paulo Dybala are 1.77, iar Olimpiu Moruţan 1.72). Ăla are 24 de ani şi ăsta 19″, a spus Gigi Becali la Pro X.

Luka Modric, fotbalistul lui Real Madrid
Luka Modric, cel mai bun fotbalist al anului 2018

Gigi Becali nu-l lasă pe Moruţan să se antreneze separat

“Moruţan s-a mutat lângă bază şi şi-a angajat un preparator fizic şi un nutriţionist. Eu am glumit şi i-am zis că nu se poate să se antreneze la bază. El mai vrea să stea 1-2 ore după antrenament. Nu are voie! Vrea să exerseze loviturile libere. I-am spus că el trebuie să dea goluri şi nu să dea pase. Acum stă şi învaţă lovirea mingii.  Cum să mă descurc cu Tănase, Coman şi Moruţan? Pe Man şi Moruţan nu îi mai scoate nimeni. Mă doare inima de Florinel, dar nu mai am ce să fac”, a spus Gigi Becali.