News

Gigi Becali, declarații controversate despre vaccinul anti-Covid: „O să te oblige să îți bagi cip”

27.12.2020 | 11:29
Gigi Becali declaratii controversate despre vaccinul antiCovid O sa te oblige sa iti bagi cip
ADVERTISEMENT

Chiar dacă specialiștii din întreaga lume dau undă verde vaccinului anti-Covid produs de Pfizer/BioNTech și vorbesc despre o eficiență de până la 95%, Gigi Becali nu vrea nici în ruptul capului să facă acest pas, de teamă că ar putea ajunge să fie controlat prin intermediul tehnologiei.

O să te oblige să îți bagi cip și o să spună să-ți pui plachetă cu 666 în tine. Te manipulează cu 5G, cu 9G! Au și 9G! Te manipulează cu calculatoarele”, avertizează latifundiarul din Pipera, dând asigurări că nu este adeptul teoriilor conspiraționiste: „asta spun Sfinții Părinți”.

ADVERTISEMENT

Duminică dimineață s-a dat oficial startul campaniei naționale de vaccinare anti-Covid, cu primele 10.000 de doze ajunse chiar în ziua de Crăciun, pe la vama Nădlac. Autoritățile au anunțat că acestei tranșe simbolice i se va adăuga până la sfârșitul anului o alta de 150.000 de doze.

Gigi Becali nu vrea să se vaccineze anti-Covid: „E pericol mare”

Nu mai scăpăm de pandemia asta! Eu nu mă vaccinez nici dacă mor. Eu iau în fiecare zi cinci picături dintr-un medicament și timp de un an nu am probleme. E mai bun ca vaccinul. Dar nu mă vaccinez! Îmi e frică.

ADVERTISEMENT

Ați văzut că în Anglia e deja altă tulpină… O să vină și o să spună «Băi, nu am nimerit bine. Mai facem un vaccin». Și o să mai fie unul, și încă unul…

Pentru că nu putem să ținem evidența și să știm bine cine a făcut vaccin, trebuie să punem cip în mâna dreaptă sau în frunte! E pericol mare și trebuie să știm ce vaccinuri ai făcut.

ADVERTISEMENT

Mai bine zic «Taie-mi capul!». Dar vaccin nu fac! O să te oblige să îți bagi cip! Și ce înseamnă mâna dreaptă și fruntea? Înseamnă Sfânta Cruce! Și ăsta-l are pe drac.

Și o să spună să-ți pui plachetă cu 666 în tine. Și degeaba mai faci Sfânta Cruce pentru că-l ai pe dracul în tine. Te manipulează cu 5G, cu 9G! Au și 9G! Te manipulează cu calculatoarele.

ADVERTISEMENT

Nu e conspirație, asta spun Sfinții Părinți. Anul 2020 e începutul sfârșitului. Mai durează 40-50 de ani. Noi nu prindem, dar vor prinde copiii noștri”, a dezvăluit Gigi Becali.

ADVERTISEMENT