Fotbal intern

Gigi Becali, delir la TV când a explicat cum îşi face echipă de fotbal feminin: “Dau 20 de mii de euro să-şi pună FCSB pe ţâţă!”

27.01.2020 | 12:40
Gigi Becali delir la TV cand a explicat cum isi face echipa de fotbal feminin Dau 20 de mii de euro sasi puna FCSB pe tata
ADVERTISEMENT

Gigi Becali e în continuare deranjat de faptul că este obligat să îşi facă echipă de fotbal feminin din sezonul următor pentru a lua licenţa de joc în Casa Pariurilor Liga 1. Finanţatorul FCSB a avut o intervenţie în direct la TV în care a explicat, mai “plastic” ca niciodată, ce crede despre “uneltirea diavolului”, aşa cum numeşte el acest sport.

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,25 este cota pentru „x”. Vezi aici mai multe cote!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali şi părerea lui despre fotbalul feminin: “V-a luat dracu’ minţile! Bărbatul e făcut după chipul lui Dumnezeu, iar femeia e sclava bărbatului!”

Gigi Becali a fost din nou “în formă maximă” la TV. Deşi fusese invitat să vorbească despre eventuala naturalizare a lui Mario Camora, patronul roş-albaştrilor a deviat discuţia la subiectul care îl doare cel mai tare: obligativitatea de a avea şi echipă de fotbal feminin începând cu sezonul următor. 

“Părerea mea e că nu trebuie să naturalizăm jucători, nici pe Camora, nici pe nimeni. Văd că lumea şi-a pierdut minţile. Le punem pe femei să joace fotbal! Cum să joace femeia fotbal?! FRF-ul trebuie ca prima oară să treacă în regulamentul nostru de licenţiere. Să pună în regulament, că altfel nu ne interesează. Dacă nu scrie că suntem obligaţi…

ADVERTISEMENT

Bine, nu e FRF vinovată, e lumea care şi-a pierdut minţile. Hai să facem femeia să poarte pantaloni! Hai să facă box! Bărbatul e făcut după chipul lui Dumnezeu, femeia e sclava bărbatului! Vine dracul şi vă învaţă! Dar lasă, că vin şi eu, pac cu Sfânta Scriptură, pac cu Sfinţii Părinţi . “, a început Becali la Pro-X.

Finanţatorul celor de la FCSB a afirmat că va face o echipă de fotbal feminin, în cele din urmă, şi a explicat şi, în stilu-i caracteristic, cum se va realiza acest lucru.

ADVERTISEMENT

“O să găsesc o soluţie, dau 10 mii, 20 de mii de euro la o echipă care deja există… ia, pune acolo, în dreptul ţâţei, numele şi emblema FCSB, şi se rezolvă. Sutiene să poarte, atâta tot”, a fost declaraţia lui Becali.

Becali a rămas însă şocat atunci când i s-a sugerat, din studio, că poate ar fi cazul să şi meargă la meciurile echipei respective, pentru a vedea jucătoarele, ca să vadă în ce investeşte, pentru că ar putea să-şi schimbe părerea despre fotbalul feminin.

ADVERTISEMENT

“Nici dacă mă ameninţi că îmi tai capul, sau că mă împuşti, nu merg la un meci de fotbal feminin! Nici dacă mor pe loc dacă nu merg! Ca să ce, să mănânc bătaie la Judecata de Apoi? Ca să mă întrebe ce am căutat acolo?!

Uite, de exemplu, la Simona Halep m-am uitat, că e sport de femei! E mai mult sport de femei decât de bărbaţi. Acolo îmi place mai mult să mă uit la femei! Şi la handbal de femei m-am mai uitat. Iau mingea cu mâna, nu cu piciorul. Poate o să ajungem să fiu obligat şi să fac fotbal mixt, adică să am trei femei în teren. Asta e ultima şi vor râde dracii de noi!”, a încheiat, apoteotic, Becali.

ADVERTISEMENT