Carousel hot news

EXCLUSIV. Gigi Becali a dat AFARĂ unul din ŞEFI! Pe cine a contactat

Conducerea Stelei vrea să îşi reorganizeze centrul de copii şi juniori al Stelei, iar în aceste zile se discută în cadrul mai multor şedinţe noua orgranigramă , dar şi componenţa...
24.07.2017 | 23:59
EXCLUSIV. Gigi Becali a dat AFARĂ unul din ŞEFI! Pe cine a contactat

Conducerea Stelei vrea să îşi reorganizeze centrul de copii şi juniori al Stelei, iar în aceste zile se discută în cadrul mai multor şedinţe noua orgranigramă , dar şi componenţa staff-ului de antrenori.

Însă Gigi Becali şi Valeriu Argăseală sunt decişi să schimbe chiar şi pe şeful centrului de copii şi juniori, FANATIK.RO a aflat că Ţiţi Dumitriu o să fie înlocuit cu Ilie Alexe cel care a mai condus grupele de fotbalişti ale vicecampionilor în urmă cu 10 ani. Surse din cadrul centrului de juniori ne-au dezvăluit că oficialii Stelei se află în discuţii avansate şi cu trei antrenori de la centrul de copii şi juniori al clubului Dinamo.

“Ne mai auzim după meciurile cu Viktoria Plzen”

Contactat de către FANATIK.RO, Ilie Alexe a confirmat faptul că se află în negocieri avansate cu Steaua, dar că încă nu a semnat contractul.

Nu mai activez de ceva timp la Concordia, iar acum sunt în discuţii cu Steaua. Încă nu am semnat oficial, deoarece urmează să ne mai întâlnim şi să punem totul la punct după meciurile Stelei din Europa League“, a spus Alexe.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri