Fotbal intern

Gigi Becali își desființează jucătorii după egalul cu Voluntari! S-a luat și de Dennis Man: „S-a șmecherit, dă cu capul!”

02.03.2019 | 21:58
Gigi Becali isi desfiinteaza jucatorii dupa egalul cu Voluntari Sa luat si de Dennis Man Sa smecherit da cu capul

FCSB a făcut un nou pas greșit, în ultima etapă din sezonul regulat al Ligii 1 Betano. Roș-albaștrii au terminat la egalitate, scor 2-2, în compania celor de la FC Voluntari. Astfel, trupa antrenată de Mihai Teja a pierdut în 2019 nu mai puțin de 6 puncte, după trei egaluri contra echipelor care se luptă la retrogradare: Dunărea Călărași, Concordia Chiajna și FC Voluntari. În fața acestor rezultate dezastruoase, Gigi Becali a avut grijă să își critice toți jucătorii, inclusiv pe Dennis Man, cel care a lipsit contra Voluntariului din cauza cartonașului roșu primit contra Craiovei.

Gigi Becali îi face praf pe jucători după egalul cu Dennis Man

Gigi Becali i-a menționat doar pe Hora și Florin Tănase și l-a criticat chiar şi pe Dennis Man: „Acum vom schimba 5 jucători. A venit Cristea, să vedem. Și Man e vinovat. S-a șmecherit, dă cu capul! Un fotbalist aveam și noi și ăla ia roșu că dă cu capul! Roman are o vârstă nu prea mai știe fotbal, a uitat. A fost Hora care a jucat, singur. Și Tănase a mai jucat, Moruțan s-a zbătut dar s-a sufocat că alerga de unul singur.”

Gigi Becali a vorbit și despre punctele pierdute în 2019: „Sunt eu vinovat? Am văzut că sunt vreo 3 jucători care nu au ce căuta la Steaua. Nu e echipă asta. Am pierdut puncte cu ultimele trei clasate, nu pot să cred așa ceva. Ăștia sunt fotbaliști de sală, de mingicăreală. Nici nu știu ce să mai cred. Stoian ăsta era să luăm și bătaie din cauza lui. Eu nu înțeleg ce e cu Matei. Când era la Astra era fotbalist, acum parcă e copil de mingi.”

  • 3,5 milioane euro este cota lui Dennis Man, potrivit transfermarkt.de
  • 2 etape de suspendare a primit Dennis Man, după eliminarea cu U Craiova