Sport

Gigi Becali, deranjat de ultima ofertă pe care a primit-o pentru un jucător de la FCSB: “Înseamnă că nu mă respecți”

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că a primit o ofertă de 250.000 de euro pentru Ianis Stoica (19 ani), însă omul de afaceri a cerut o sumă aproape de 8 ori mai mare.
01.09.2022 | 12:49
Gigi Becali deranjat de ultima oferta pe care a primito pentru un jucator de la FCSB Inseamna ca nu ma respecti
Gigi Becali nu vrea să renunțe la Ianis Stoica. Atacantul e evaluat la 1.000.000 de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că va mai încasa o sumă importantă din partea UEFA, pe baza coeficientului și amenință că va da afară patru sau cinci jucători în pauza de iarnă.

Gigi Becali a refuzat o ofertă de 250.000 de euro pentru Ianis Stoica: „El rămâne”

Patronul FCSB a explicat în direct la Pro Arena că Ianis Stoica nu va pleca de la FCSB, deși nu a prins niciun minut la meciul cu Farul și a pierdut locul de titular: „Am cerut două milioane pe el și mi-au dat 250.000 de euro. El rămâne. Dacă eu cer două milioane și tu îmi oferi 250.000 înseamnă că nu mă respecți”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a amenințat pe jucătorii FCSB-ului că din iarnă vor fi din nou restructurări de lot: „Vor fi în iarnă 3-4, 5 jucători care vor pleca. Mie unul îmi plac fundașii centrali. Dică îi critică, toată lumea îi critică. Nu avem acuma ce lua, numeric o să luăm”.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că FCSB îl dorește pe Kevin Boli, însă Gigi Becali nu e dispus să îi ofere lui Valeriu Iftime mai mult de 50.000 de euro: „Eu ce am făcut nu îmi pare rău, cu toți banii pe care i-am dat. Sunt mulțumit de toți până în momentul ăsta. O să mai luăm vreo două milioane jumătate numai din bilete. I-am dat 50.000 pe Boli. 400.000 de ani să aștepte!”.  

ADVERTISEMENT

Gigi Becali se teme că FCSB nu va prinde nici play-off-ul din SuperLiga: „Deja e afectat și play-off-ul”

FCSB a ajuns pe locul 13 în clasament, iar Gigi Becali e din ce în ce mai îngrijorat: „Deja e afectat și play-off-ul. O să schimbăm și o să ne pregătim numai de campionat sau schimbați doi în minutul 20. Ei sunt vedete! Vedeți că aveți un antrenor care a fost mai vedetă decât voi!”. 

Cu toate acestea, Becali este interesat doar de ceea ce face CFR Cluj și Universitatea Craiova. Campioana României e pe locul 4 și are în acest moment 5 puncte peste FCSB, în timp ce Universitatea Craiova e pe poziția 8, cu 11 puncte.

ADVERTISEMENT

„Pe mă interesează doar CFR Cluj și Universitatea Craiova. Asta vreau la final, să fim peste ei. Ceilalți să fie în fața mea. Să fie campion Hagi și Rapidul”.

Gigi Becali nu îl dorește pe Juan Bauza la FCSB: „Nu ne interesează”

Patronul FCSB îl apreciază pe mijlocașul argentinian al lui FC U Craiova 1948, însă nu se gândește să îl transfere: „Noi avem acolo mulți mijlocași. Nu ne interesează la ora asta Bauza”.

ADVERTISEMENT

Becali a vorbit și despre posibilitatea ca Mirko Ivanovski să ajungă la FCSB: „Nu se pune problema. Astea sunt povești ale impresarilor”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,07 este cota pentru „ambele marchează” la West Ham United – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT