Fotbal intern

Gigi Becali, derapaj în direct la TV! ”Mădularele unei femei nu sunt făcute pentru fotbal / Eu, la câini, nu dau nimic niciodată! Să mănânce resturi!”

20.12.2018 | 12:54
Gigi Becali derapaj in direct la TV Madularele unei femei nu sunt facute pentru fotbal  Eu la caini nu dau nimic niciodata Sa manance resturi

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali a avut un nou derapaj în direct la TV. Chestionat despre fotbalul feminin, latifundiarul din Pipera a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Becali a precizat că femeia nu este făcută pentru un asemenea sport.

„Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu. Am și eu păcatele mele. Dar lucruri nefirești nu fac. Nu! Asta e aliniere la idelile lui Satan. Fetele să joace handbal, baschet. Cum să joace femeia fotbal? Femeia nu e făcută să joace fotbal! Mădularele ei nu sunt făcute ca să joace fotbal! Femeia a fost făcută de Dumnezeu din bărbat și pentru bărbat. Femeia a fost făcută ca să fie frumoasă! Ea a fost făcută ca să îl atragă pe bărbat. Noi o schimonosim dacă o punem să joace fotbal. Fotbalul o schimonosește. Handbalul e frumos, voleiul e frumos, baschetul e frumos! La box și fotbal schimonosești femeia!”, a declarat Gigi Becali pentru PRO X.

Gigi Becali, derapaj în direct la TV! Becali, derapaj
Gigi Becali nu vrea să audă de fotbalul feminin

Gigi Becali, derapaj în direct la TV!

Nu s-a oprit aici patronul FCSB-ului. Gigi Becali nici nu a vrut să audă de propunerea lui Mircea Rednic. Antrenorul dinamovist a vrut să facă un pariu cu latifundiarul din Pipera în urma căruia cel care pierdea trebuia să hrănească toți câinii din București.  „Eu la câini nu dau niciodată, sunt făcuți ca să ia resturile de la oameni, dacă nu, la revedere. La câini nu dau nici dacă mor toți câinii de pe pământ. Cum să-i dau banii mei? Dacă îi câștigă el să dea 110 mii. La mine sunt 10 mii, mare lucru, ce să mănânce câinii de 10 mii? Dacă eu pierd, el face ce vrea cu banii, eu îi dau lui, el să-i dea la câini. Dacă îi câștig eu, eu 10 mii îi dau unde vreau”, a adăugat Gigi Becali .

“Dacă o făcea la început poate acceptam un milion, acum accept 100.000 el și 10.000 din partea mea. Și mai pun o condiție! Banii să se dea la adăposturile de câini”, a declarat Mircea Rednic în urmă cu doar câteva zile după ce Becali a spus că e gata să facă un pariu că Dinamo nu ajunge în play off.

  • 11 este locul pe care îl ocupă Dinamo în clasamentul Ligii 1 Betano