Sport

Gigi Becali confirmă dezvăluirile FANATIK despre situația lui Budescu și Keșeru: „Nu mai faci nimic cu talentul”

Gigi Becali nu concepe alt rezultat decât victoria în derby-ul cu Rapid. Patrounul a dat un mesaj cât se poate de ferm pentru Budescu și Keșeru: „Dacă dormi, nu mai faci nimic cu talentul”.
14.12.2021 | 13:17
Gigi Becali confirma dezvaluirile FANATIK despre situatia lui Budescu si Keseru Nu mai faci nimic cu talentul
Gigi Becali. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali trage un puternic semnal de alarmă înaintea derby-ului cu Rapid, programat miercuri, 15 decembrie, la ora 20:30, pe Arena Națională: vrea ca jucătorii să dea dovadă de mai multă concentrare în teren și să obțină o victorie fără drept de apel.

Gigi Becali îi înțeapă din nou pe Budescu și Keșeru: „Să se concentreze mai mult”

Dacă dormi, nu mai faci nimic cu talentul”, a transmis patronul „roș-albaștrilor”, făcând referire în special la Constantin Budescu. Nici Claudiu Keșeru nu a scăpat „neșifonat” din cauza prestațiilor modeste din ultima perioadă. FANATIK a dezvăluit acum câteva zile că Gigi Becali vrea să scape de amândoi în această iarnă!

ADVERTISEMENT

De la Budescu vreau mai multă concentrare, nu lejeritate. Ești Budescu, ești cel mai talentat fotbalist din România, dar dacă dormi nu mai faci nimic cu talentul. Vine altul și îți fură ‘varza’. Îi cer lui Budescu să se concentreze mai mult. CFR e foarte puternic. La un moment dat, era la mijlocul terenului și se uita să vadă unde pasează și până să dea în minge a venit unul și-a băgat piciorul. În loc să dea în ‘varză’, a dat în piciorul ăluia. Asta ce înseamnă? Lentoare, lejeritate.

De Keșeru sunt dezamăgit, am văzut primele trei meciuri și am zis că jucătorul ăsta joacă la orice echipă din lume. Acum pare că s-a schimbat, dar îl aștept să revină, să fie mai rapid, mai agresiv și mai concentrat.

ADVERTISEMENT

Ăștia care știu să apese pe clapete, dacă nu cară puțin pianul, n-au la ce să cânte. Pe când celălalt nu știe prea bine la clapete, dar când cară pianul apasă și el acolo și dă o muzică. Nu e extraordinar, dar scoate niște sunete. Dumiter e luptător, muncitor, aleargă mult și am câștigat toate, absolut toate meciurile cu el în teren.”

Gigi Becali vrea fotbal în meciul cu Rapid, „nu lupte greco romane sau cotonogeală

Patronul FCSB-ului a vorbit și despre derby-ul de miercuri cu Rapid. Giuleștenii s-au impus în tur, grație unui autogol al lui Vinicius, în încercarea de a repara eroarea uriașă comisă de Alexandru Crețu, ajuns între timp la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

De altfel, aceasta a fost partida cu cea mai mare asistență – peste 35.000 de suporteri în tribune – din actuala ediție Casa Pariurilor Liga 1 și o adevărată mină de aur pentru posturile care dețin drepturile TV. Nu mai puțin de 1,1 milioane de microbiști au urmărit cu sufletul la gură duelul, din spatele micilor ecrane.

„Rapidul va fi foarte agresiv, arbitrul să fie atent, să-și facă datoria și să jucăm fotbal ca în Europa, nu lupte greco romane sau cotonogeală. Trebuie să câștigăm neapărat.

ADVERTISEMENT

Nici jocul trecut nu-l consider pierdut, pentru că am dat autogol, dar l-am controlat în totalitate. Acum sper să-l controlăm, să marcăm și să câștigăm”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali espre lupta la titlu: „E greu cu CFR, să vedem la meciurile directe”

Chestionat cu privire la șansele echipei sale de a cuceri titlul după șase ani de „secetă”, latifundiarul din Pipera a opinat că bătălia decisivă se va da în meciurile directe. Asta pentru că rivalii de la CFR s-au instalat confortabil în fotoliul de lider și nu au mai făcut niciun pas greșit în ultima perioadă.

E greu cu CFR. Noi câștigăm, dar nici ei nu greșesc. Atunci așteptăm. Să vedem la meciurile directe. Un singur pas greșit și la revedere titlul. E bine că am consolidat locul doi, nu-l mai putem pierde, am consolidat cupele europene.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Rapid: 2,07 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT