Sport

Fotbalistul dorit la FCSB, mesaj de adio în miez de noapte: „Închei cu un sentiment de împlinire”

Gigi Becali poate desface șampania?! Fotbalistul dorit la FCSB a avut un mesaj de adio în miez de noapte pe rețelele de socializare.
05.06.2023 | 10:53
Fotbalistul dorit la FCSB mesaj de adio in miez de noapte Inchei cu un sentiment de implinire
Fotbalistul dorit de Gigi Becali la FCSB a scris un mesaj de adio în miez de noapte. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali îl dorește pe Andre Duarte la FCSB, însă patronul roș-albaștrilor a anunțat că îl va transfera pe fundașul lui FC U Craiova 1948, doar în condițiile în care, portughezul se va despărți de gruparea din Bănie. Jucătorul din centrul defensivei oltene a scris un mesaj de adio în miez de noapte pe rețelele de socializare.

Gigi Becali desface șampania?! Fotbalistul dorit de FCSB, mesaj de adio în miez de noapte: „Încă un sezon a ajuns la final”

Andre Duarte nu mai vrea sub nicio formă să continue la FC U Craiova 1948. Deși portughezul susține că înțelegerea cu FC U Craiova 1948 expiră în această vară, Adrian Mititelu a anunțat că i-a prelungit contractul jucătorului venit liber în vara trecută pentru încă un sezon.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a confirmat interesul pentru Andre Duarte, însă a anunțat că singura condiție pentru a-l transfera la FCSB este ca portughezul să rămână liber de contract. Adrian Mititelu a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a rupt orice legătură de afaceri cu patronul roș-albaștrilor.

În miez de noapte, Andre Duarte a scris un mesaj de adio pe pagina personală de Facebook care ar putea să-l bucure pe Gigi Becali. „Încă un sezon a ajuns la final. A fost cel mai dificil sezon, atât din punct de vedere profesional, câț și personal, dar îl închei cu un sentiment de împlinire.

ADVERTISEMENT

Andre Duarte, fotbalistul dorit de FCSB, mesaj de adio?!: „E timpul să mă odihnesc”

„În primul rând, vreau să le mulțumesc colegilor care m-au făcut să mă simt ca acasă încă din prima zi. În al doilea rând, mulțumiri pentru suporterii care au fost foarte buni cu mine, ceea ce nu voi uita niciodată.

În ultimul rând, le mulțumesc oamenilor care au făcut posibil acest pas în cariera mea și mi-au oferit posibilitatea să joc la acest nivel. După 45 de meciuri și 4110 minute, e timpul să mă odihnesc și să mă pregătesc pentru sezonul care urmează, care, cu siguranță, îmi va aduce noi provocări și alte obiective de îndeplinit”, a fost mesajul postat de Andre Duarte, pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT

La fel ca Andre Duarte, agentul fotbalistului susține că înțelegerea portughezului cu FC U Craiova 1948 expiră în această vară. Totuși, clubul din Bănie a contrat mărturisirile celor doi și a emis un comunicat de presă prin care a anunțat că acordul a fost extins până pe 30 iunie 2024, ca urmare a unei clauze.

Adrian Mititelu spune „stop” transferurilor de la FC U Craiova la FCSB: „Nu mă interesează nicio ofertă de la domnul Becali”

Adrian Mititelu a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că nu-l va ceda pe Andre Duarte la FCSB nici dacă Gigi Becali vine cu o ofertă de 1 milion de euro. Patronul oltenilor nu mai vrea să îl aibă partener de afaceri pe patronul vicecampioanei.

„Duarte are contract până în 2024. Să vedem cum reacționa când se va reuni echipa pe 14 iunie. Noi nu vrem să-i dăm transferul nici pentru 100.000, nici pentru 800.000. Noi vrem să-l folosim până în 2024 și după aceea să joace unde își dorește el.

ADVERTISEMENT

(n.r. dacă vine Gigi Becali și dă 1 milion de euro?) Nu mă interesează nicio ofertă de la domnul Becali. Nu mă mai interesează. N-am fost domne’ niciodată prieten cu el. Nu mă interesează. (n.r. ce v-a deranjat?) Nu mai contează. Nu mă interesează nicio ofertă de la el. Să-și țină miliardele acolo să facă ce vrea cu ele.

Asta e o chestiune de viață. Poți să ai câte miliarde ai avea, dacă n-ai omenie și cinste în tine nu faci nimic niciodată. Miliardele rămân pe pământ nu le luăm cu noi acolo. Sunt unii, nu mă refer la Becali, care au impresia că pleacă cu miliardele acolo”, a declarat Adrian Mititelu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „câștigător Liga 1 2023/24: FCSB”

Cu câte sticle a venit un tânăr la centrele de reciclare. Primește 50...
Cu câte sticle a venit un tânăr la centrele de reciclare. Primește 50 de bani pe una: "Pentru noi contează să fie România curată"
E acuzat că a primit mită de 55 de ori în 22 de...
E acuzat că a primit mită de 55 de ori în 22 de zile. Ce a spus medicul când a fost audiat
Ce se întâmplă cu ”bijuteria” de 90 de milioane de euro care trebuia...
Ce se întâmplă cu ”bijuteria” de 90 de milioane de euro care trebuia să apară în România
Cum a ajuns soţia milionară a lui Donca să se împrumute la prieteni...
Cum a ajuns soţia milionară a lui Donca să se împrumute la prieteni pentru a-şi creşte copiii după ce afaceristul a fost arestat!
Când şi cum e bine să bei cafeaua. Mulți români fac o greșeală...
Când şi cum e bine să bei cafeaua. Mulți români fac o greșeală uriașă în fiecare dimineață
Ce înseamnă, de fapt, SPCEP sau SPCLEP în buletin. Toți românii au asta...
Ce înseamnă, de fapt, SPCEP sau SPCLEP în buletin. Toți românii au asta în document, dar nimeni nu știe semnificația
S-A TERMINAT RĂZBOIUL din Ucraina! Anunțul venit chiar acum: Și-au atins obiectivul
S-A TERMINAT RĂZBOIUL din Ucraina! Anunțul venit chiar acum: Și-au atins obiectivul
Fenomenul periculos care are loc în București și în marile orașe din țară
Fenomenul periculos care are loc în București și în marile orașe din țară
'Mama mea îmi spune și acum: 'Ți-ar fi făcut cei mai frumoși copii'....
'Mama mea îmi spune și acum: 'Ți-ar fi făcut cei mai frumoși copii'. Cu cine regretă Cătălin Botezatu că nu s-a căsătorit
Românii vor avea noi buletine. Revine o lege de dinainte de Revoluție
Românii vor avea noi buletine. Revine o lege de dinainte de Revoluție
Ultima ora. E vestea momentului despre Rona Hartener. Nimeni nu se astepta la...
Ultima ora. E vestea momentului despre Rona Hartener. Nimeni nu se astepta la asa ceva
Din ce face bani soțul Vlăduței Lupău. Câștigurile sale nu se compară deloc...
Din ce face bani soțul Vlăduței Lupău. Câștigurile sale nu se compară deloc cu averea strânsă de artistă
Cine a fost Matusalem, bărbatul care ar fi trăit 969 de ani? Chiar...
Cine a fost Matusalem, bărbatul care ar fi trăit 969 de ani? Chiar a trăit atât de mult?