Fotbal intern

Gigi Becali, despre aducerea unui psiholog la FCSB: “Doamne ferește! La ortodocși, nu trebuie mental coaching!” + cum comentează jocul lui Cristi Manea la CFR: “Să fie sănătos, a făcut o fază!”

24.02.2020 | 12:19
Gigi Becali despre aducerea unui psiholog la FCSB Doamne fereste La ortodocsi nu trebuie mental coaching  cum comenteaza jocul lui Cristi Manea la CFR Sa fie sanatos a facut o faza
ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu este de acord cu Bogdan Vintilă care a declarat că la FCSB este nevoie de un pshiholog și consideră că prin rugăciune vicecampioana României va avea câștig de cauză. Totodată, patronul FCSB-ului a vorbit și despre evoluția lui Cristi Manea în meciul cu Universitatea Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB câștigă titlul: 6.00. Vezi aici toate cotele!


Gigi Becali a vorbit despre aducerea unui psiholog la FCSB

Gigi Becali consideră că nu este nevoie de un psiholog la FCSB, chiar dacă Bogdan Vintilă, antrenorul vicecampioanei României, a spus după meciul cu Chindia că ar fi nevoie de un mental coach: „Nu angajez niciun psiholog, la mine psihologul e Iisus Hristos.

ADVERTISEMENT

El le dă mintea și să joace mai bine, cum să lucreze om pe om. Noi trebuie să avem rugăciune și așa vom izbăvi. Dacă Vintilă vrea un psiholog, să-l angajeze la echipa lui, aici la mine, nu avem nevoie de așa ceva. Psihologul nostru e Hristos!”

Gigi Becali nu a fost impresionat de ce a făcut Cristi Manea în meciul cu Universtatea Craiova

Gigi Becali a vorbit și despre Cristi Manea, care a făcut un meci bun împotriva Universității Craiova, dar patronul FCSB-ului nu a fost impresionat de ceea ce a realizat fostul fundaș al „roș-albaștrilor”: fie sănătos, a făcut o fază!

ADVERTISEMENT

Manea să fie sănătos, de-aia e fotbalist ca să reușească faze. Noi așa am crezut, l-am lăsat liber, îi urez noroc și să fie sănătos”.

Totodată, patronul FCSB-ului a mai vorbit și despre șansele la titlu, dar și despre scăderea de formă a lui Florinel Coman„„Dacă suntem cu adevărat o echipă, putem să recuperăm punctele, patru puncte nu sunt multe. Problema e că ei sunt mult mai puternici.

ADVERTISEMENT

CFR-ul a avut noroc, Craiova a avut două bare, iar golurile au fost cadouri. Eu zic că poate nu o să-i țină norocul toată viața”.

E posibil ca Florinel să aibă și probleme fizice. Dar îl tot copiază pe Ronaldo. Eu i-am spus că trebuie să facă pachețele ca Ronaldo, dacă vrea să fie ca el.

ADVERTISEMENT

El trebuie să joace și pentru echipă, nu toată echipa pentru el. E viața lui, fiecare cum își așterne așa doarme. Nu am ce să le reproșez, că nu cred că nu vor. Probabil nu pot, din acest motiv nu merg bine”,  a mai spus Gigi Becali.

  • 3 este locul pe care se află FCSB în campionat
ADVERTISEMENT