Îl sună Budescu pe Becali? "Nu am numărul, nu fac lucruri mărşave"

Steaua, Liga 1, FCSB

Gigi Becali a vorbit despre conflictul Budescu - Dică şi spune că nu ar fi avut loc niciun fel de dispută între cei doi. Mai mult, patronul celor de la FCSB spune că nu intervine peste deciziile pe care tehnicianul de la Steaua le ia în legătură cu antrenamentele echipei şi problemele de indisciplină.

"Am citit şi eu despre asta şi vă dau cuvântul meu de onoare, eu nu am telefonul la niciun jucător. Când vreau să sun, îl întreb pe Vali", şi-a început discursul Gigi Becali, care spune că nu a stat de vorbă cu Budescu de când acesta a semnat cu FCSB. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Gigi Becali: "Am nişte principii!"

"Eu cu Budescu am vorbit la transfer şi atât. Nici nu fac jocuri mârşave, să joace pe blat şi ascunzişuri. La mine totul e o carte deschisă ştie şi presa, şi publicul, eu lucrez cu adevărul şi cu dreptatea. Dacă se întâmplă ca Dică să ia o hotărâre şi oricine a fost antrenor care a luat vreo hotărâre, niciodată în viaţa mea, nu am luat altceva şi nu am făcut altceva. I-am zis şi lui Dică, că şi lui Mirel nu i-am zis nimic când s-a întâmplat cu Tamaş. Niciodată nu trec peste antrenor, atunci când el decide. Chiar dacă pierd 5 milioane de euro. Am nişte principii peste care nu trec", a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004