Carousel hot news

Becali a aflat că Hagi vrea să vândă echipa. Sfatul patronului lui FCSB

Directorul general al formaţiei FC Viitorul Constanţa, Cristian Bivolaru, a anunţat că Gică Hagi este dispus să vândă mai mult de 50% din pachetul de acţiuni al clubului din Ovidiu, toate...
17.10.2017 | 17:40
Becali a aflat că Hagi vrea să vândă echipa. Sfatul patronului lui FCSB

Directorul general al formaţiei FC Viitorul Constanţa, Cristian Bivolaru, a anunţat că Gică Hagi este dispus să vândă mai mult de 50% din pachetul de acţiuni al clubului din Ovidiu, toate acestea pentru asigurarea unui buget consistent, iar “Regele” consideră că venirea unui investitor nou este soluţia ideală – vezi detalii.

După ce a aflat despre planurile lui Gică Hagi cu echipa FC Viitorul Constanţa, Gigi Becali, finul “Regelui” i-a transmis un mesaj acestuia. Patronul lui FCSB îl sfătuieşte pe Gică Hagi să nu se gândească foarte mult şi să-şi vândă clubul în momentul în care va apărea un cumpărător serios. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Gigi Becali îl sfătuieşte pe Gică Hagi să vândă Viitorul

“Dacă ia hotărârea asta şi vinde, e cea mai deşteaptă hotărâre a lui. Pentru ce să îţi chinuieşti viaţa? Mă uitam la el, la Mureş, sau la Iaşi, la Timişoara… Tu, Hagi, marele Hagi, pe care lumea îl numeşte “Rege”, stai pe drumuri, mai vii şi bătut de acolo. Pentru ce să îţi amărăşti viaţa? Pentru ce, că nici bani nu câştigi. Asta e cea mai mare hotărâre pe care a luat-o. E momentul cel mai favorabil să vândă, părerea mea”, a declarat Gigi Becali, patronul lui FCSB, despre hotărârea lui Gică Hagi de a vinde mai mult de 50% din acţiunile de la FC Viitorul Constanţa, anunţă Pro TV.

FC Viitorul Constanţa se află pe poziţia a 7-a în clasamentul Ligii 1 Betano. cu 20 de puncte, după cele 14 etape jucate până în prezent. Echipa patronată de Gică Hagi a bifat 6 victorii, 2 egaluri şi 6 înfrângeri în primele 14 runde din Liga 1 Betano.

1 titlu de campion a câştigat Gică Hagi cu FC Viitorul Constanţa

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri