Fotbal intern

Gigi Becali, despre forța lui Sepsi: „Dacă mă retrag eu, câștigă piticania de Viktor Orban campionatul în România”

06.12.2018 | 13:37
Gigi Becali despre forta lui Sepsi Daca ma retrag eu castiga piticania de Viktor Orban campionatul in Romania
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut în compania celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 4-2, după un meci în care elevii lui Eugen Neagoe au dominat partida și conduceau la un moment dat chiar cu 3-0. A fost prima partidă dintre cele două formații, după ce în presă a ajuns informația potrivit căreia guvernul de la Budapesta, condus de Viktor Orban, ar sprijini financiar formația covăsneană, dar și pe cei de la Csikszereda Miercurea-Ciuc.

6,5 milioane de euro este contribuția pe care regimul Orban o face către cele două cluburi din zona secuiască din România, iar Gigi Becali a vorbit cu FANATIK.RO și a avut o reacție extrem de dură în momentul în care a auzit de acest proiect al autorităților de la Budapesta: „Dacă eu mă retrag din fotbal, spunem adio! Dacă mă retrag din fotbal, praful se alege, ungurii domină tot. Sepsi câștigă campionatul! Dar nu fac asta pentru că ar fi și pentru mine o daună și pentru Țara Românească!”, a spus patronul FCSB.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, mesaj dur la adresa lui Viktor Orban

Supărarea lui Gigi Becali a atins noi cote în momentul în care a comparat investițiile guvernului României cu ceea ce au făcut vecinii de la vest în Ardeal:   „Guvernul nostru ce face? Doarme? Distruge? Ăia bagă bani în România, milioane de euro, ca să zică după aia că ne bat la noi acasă. La Armată, la noi, conduce un ministru. Și el ce face cu echipa asta care face fotbal și care nu îi lasă pe unguri să își bată joc în țara asta? Vrea să o distrugă! Guvernul nostru zice: „Nu mai am nevoie de branduri! Vreau să te distrug pe tine, Becali, care bagi bagi și te lupți cu ungurii. Te desființez pe tine Becali că poată ungurii să ne bată acasă la noi!”. Îți dai seama câtă mizerie e în țara asta? Ai un om care îți aduce milioane de euro la buget, plătește taxe, și tot vrei să îl distrugi!”, spunea atunci Becali, pentru site-ul nostru.

Gigi Becali anunță că se va lua la trântă cu Viktor Orban
Viktor Orban, premierul Ungariei și noul rival al lui Gigi Becali

Cu toate acestea, patronul FCSB a anunțat că nu se dă bătut și nu se va lăsa învins de către Viktor Orban: „Ei sunt o piticanie în fața noastră! Ungaria e o piticanie! Cum să te bată Orban la tine acasă? Cum să las o piticanie ca Orban să mă bată în Țara Românească? Niciodată nu se va întâmpla asta!”

ADVERTISEMENT
  • 1 miliard de forinți, adică aproape 6,5 milioane de euro a investit guvernul maghiar în Sepsi Sfântu Gheorghe și Csikszereda Miercurea-Ciuc