Gigi Becali, despre jocurile de culise din Liga 1: „Există o ură și invidie împotriva lui Becali”! Patronul FCSB-ului e încântat că se pot efectua 5 schimbări. „4 le fac la pauză!” 😂

Andrei Șchiopu   
în FCSB
19/05/2020, 20:45
Gigi Becali, despre jocurile de culise din Liga 1: „Există o ură și invidie împotriva lui Becali”! Patronul FCSB-ului e încântat că se pot efectua 5 schimbări. „4 le fac la pauză!” 😂
Gigi Becali, despre jocurile de culise din Liga 1: „Exista o ură și invidie împotriva lui Becali”! Patronul FCSB-ului e încântat că va avea dreptul să facă 5 schimbări 😂. Sursă foto: sportpictures.eu

Gigi Becali a vorbit despre jocurile de culise din Liga 1, despre faptul că CSA Steaua nu are voie să promoveze în Liga 3, dar a vorbit și despre faptul că la reluarea campionatului fiecare echipă va avea cinci schimbări pe meci, ceea ce îl bucură.

Gigi Becali, despre jocurile de culise din Liga 1

Gigi Becali crede că există jocuri mari de culise în Liga 1 și consideră că este o antipatie împotriva lui: „Există o ură și invidie împotriva lui Becali”.

Gigi Becali a anunțat că CSA Steaua nu poate promova în Liga 3 și a mărturisit că a depus o contestație la TAS, pentru ca echipa lui Daniel Oprița să nu aibă drept de promovare:

„Mă bazez pe regulamente și legi, nu pot promova nici în Liga 3, pentru că sunt finanțați din bani publici și e discriminare. Promovarea lor nu are valoare. Ei trebuie să se transforme în societate comercială sau organizație non-profit.

Noi am contestat la TAS posibilitatea ca ei să promoveze, avocații ne-au spus că o să câștigăm 100%. Noi și Liga, ei au contestat decizia comitetului executiv pentru că nu e legală”.

„Dacă nu era coronavirusul era judecată decizia deja, dacă nu în trei-patru luni de zile se va judeca. Ei chiar dacă vor juca în Liga 3 și noi vom juca, în urma deciziei de la TAS, vor fi băgați înapoi în Liga 4.

Să aducă carnetele de membrii de partid, ARO, Dacii și ce au mai luat ei și să promoveze în Liga 2, asta vor ei. În cazul Craiovei decizia a fost luată în cadrul Adunării Generale. Adunarea Generală nu poate să ia decizii împotriva legii.

Nu au cum să facă asta, atunci noi am căzut de acord că a fost o situație specială, după tot ce se întâmplase cu Mititelu, etc. Hrebenciuc i-a dat echipa Olguței Vasilescu, iar ea i-a dat-o lui Rotaru. Ei au hotărât politic atunci.

Ea discuta și cu Mititelu, dar și-a dat seama că Mititelu nu o ajută în politic, Mititelu nu avea bani la ora aia și nu se putea înțelege cu el la ora aia”, a mai spus Gigi Becali în cadrul emisiunii „DigiSport Special”.

Patronul FCSB-ului, bucuros că poate face mai multe schimbări: „4 le fac la pauză!” 😂

„Eu iau niște măsuri pentru că trebuie să trăiesc și economic și din punct de vedere sportiv. Lotul nostru pare mai subțire, dar Man, Coman nu mai sunt copii, acum sunt bărbați. Ei o să fie de trei ori mai buni decât erau înainte.

Jucătorii noștri sunt performanți. Mi-a plăcut regula cu schimbările, o să fac și eu ceva de pomină, o să fac patru sau cinci schimbări la pauză 🙂

Ce tâmpenie și ce nebunie e în țară. Eu am băgat o groază de bani în Steaua, am făcut performanțe și am fost îndepărtat. Peste cinci ani îl dă Talpan și pe ăla care vine mai departe”.

„Eu nu m-am luat după unii care ziceau să facă treaba antrenorul. Sunt de acord că Dan Petrescu e bun și eu l-aș lăsa la mine la echipă să facă ce vrea, dar nu l-aș lăsa la transferuri”, a mai spus Gigi Becali.

Închide ×