Sport

Gigi Becali, despre numirea lui Edi Iordănescu: „Începe dictatura militară! De acum, el comandă“

Gigi Becali spune că a cedat frâiele la FCSB. De mâine, când va fi prezentat jucătorilor, Edi Iordănescu va controla totul la echipă.
17.08.2021 | 15:39
Gigi Becali despre numirea lui Edi Iordanescu Incepe dictatura militara De acum el comanda
Gigi Becali lasă frâiele din mână. Edi Iordănescu va conduce echipa. FOTO: montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Aşa cum a anunţat FANATIK în exclusivitate, Gigi Becali a ajuns la un acord cu Edi Iordănescu pentru banda tehnică a lui FCSB, contractul urmând să fie semnat în perioada imediat următoare.

Patronul FCSB a acceptat condiţiile puse de viitorul antrenor, şi anume acesta să aibă putere deplină la echipă, iar patronul să nu se mai implice în deciziile legate de primul 11 şi de schimbări.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, despre numirea lui Edi Iordănescu: „Începe dictatura militară! De acum, el comandă“

Primul antrenament sub comanda lui Edi Iordănescu urmează să aibă loc miercuri, 18 august, a precizat Gigi Becali, care anunţă „dictatură militară“ la echipă.

„Mâine o să fie la antrenament. Nu mai vreau să mă mai bag deloc și am zis ‘băi, Edi, știu ce îți dorești, deci nu mă mai întreba, că nu mă mai interesează pe mine. Tu faci totul! Și echipa, și schimbări și toate, numai tu toate, nu mă mai bag, nu mă mai interesează’“, a declarat Gigi Becali, pentru Pro TV.

ADVERTISEMENT

„Doar o să mă duc mâine cu el să-l prezint și atât. În rest, la revedere! Doar atât, o să mă duc să le spun: ‘Băi, începe o nouă eră, începe era dictaturii militare!’.

Până acum, la FCSB, a fost democrație și acum e dictatură militară. Dictatura militară este Edi. De acum, el comandă, el face, el taie, el spânzură, el va da afară de la antrenament“, a completat finanţatorul roş-albaştrilor.

ADVERTISEMENT

A acceptat să nu se mai bage peste antrenor

Rezultatele slabe ale echipei, eliminată rapid din cupele europene de anonimii de la Şahtior Karagandy şi la şapte puncte de liderul CFR în Liga 1, l-au convins pe Gigi Becali că e nevoie de un antrenor serios.

Încă dinainte de a ajunge la un acord de principiu cu Edi Iordănescu, finanţatorul de la FCSB a admis că va fi nevoit să cedeze controlul şi să îl lase pe noul tehnician să ia deciziile legate de echipă.

ADVERTISEMENT

„Așa va fi de acum înainte. Dacă ne înțelegem, mi-a spus că va avea telefonul închis începând de marți. Adică el va lua toate deciziile. Eu nu mă mai bag la echipă și i-am spus acest lucru“, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 1,60 este cota pentru „FCSB deschide scorul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT